50 jaar uitnodiging

Tuesday, May 9th, 2017 - uitnodiging verjaardag

50 jaar uitnodiging – 50 uitnodigingen voor een huwelijksverjaardag zijn een uitnodiging voor individuen om een ​​half eeuw liefde tussen twee mensen te vieren. Een paar die zo lang heeft overleefd, heeft waarschijnlijk in die vijftig jaar nogal een erfenis gebouwd. Hun kinderen hebben kleinkinderen geproduceerd en er kunnen zelfs grote kleinkinderen zijn in de mix. De generaties blijven gewoon bouwen en deze bijzondere langdurige unie vormt het fundament daarvoor. Aan de flipperkant heeft deze unie waarschijnlijk veel verlies geleden voor familieleden en vrienden die dicht bij hun hart waren. Als de rijbaan van boven en beneden de storm de afgelopen halve eeuw heeft doorstaan, is er een duidelijke noodzaak om te vieren. En in vijftig jaar tijd zijn er waarschijnlijk veel mensen die door de aanwezigheid van deze twee mensen, misschien individueel of als een paar, geraakt worden. Familie, vrienden, buren en collega’s. Onnodig te zeggen dat er geen tekort aan uitnodigingen moet zijn.

Uw 50ste huwelijksverjaardag uitnodigingen zouden een aantal delicate ontwerpen van de gelegenheid moeten tonen. Bijvoorbeeld, de 50ste huwelijksverjaardag wordt in het algemeen de gouden verjaardag genoemd. Het waarschijnlijke feestdecor bevat dingen zoals gouden papieren doilies onder platen, china met witte gouden trim, gouden linten en kwasten rond servetten of de achterkant van stoelen en gouden kandelaars of votive houders die de tafel versieren. U mag de gravure van uw uitnodigingskaarten willen; Zeg de initialen van man en vrouw, het jaar van het huwelijk en de huwelijksverjaardag, enz. In gouden brief of de kaart uitnodigen om te worden versierd met gouden trim om de gelegenheid te weerspiegelen.

Er is niets speciaals dan een paar, die 50 jaar samen kent, vooral in deze dag wanneer veel huwelijken het zelfs niet eens 10 jaar kunnen maken! Alle huwelijksjubilea’s zijn een feestdag en bezinning, maar de helft van de eeuw samen is nog meer opmerkelijk en speciaal. Een waarschijnlijk thema van de verjaardagspartij zal “Dan & Nu” zijn. Misschien zal de DJ alleen muziek spelen vanaf het jaar waarop de twee getrouwd waren met gasten die een compilatie-cd kregen. Er kunnen slideshow presentaties van oude films zijn. Een andere leuke aanraking zou zijn om het ‘Then & Now’ thema in hun 50ste huwelijksverjaardag uitnodigingen in te vullen. Het uitnodigen van de uitnodiging met een originele trouwfoto of een andere foto van hun jeugd, gecomplimenteerd door een foto van het echtpaar zoals ze vandaag zijn, zouden dit kunnen doen.

50 jaar uitnodiging | admin | 4.5