ansichtkaart maken

Thursday, May 18th, 2017 - uitnodiging maken

ansichtkaart makenGrote dingen komen in kleine pakketten. Briefkaartontwerp maakt gebruik van kleine wonderen om grote gevolgen te hebben voor de verkoop van uw bedrijf.

Mis niet de schijnbare eenvoud van de ansichtkaart als vanzelfsprekend. Het boeiende ontwerp wint uw publiek over. U kunt genieten van hun volledige aandacht, en de korte, geen franje, makkelijk te lezen kopie plaatst de aas.

Met Postkaarten Minder is Meer

Postkaarten, wanneer deze niet worden gebruikt voor reclame, worden vaak gekocht als souvenirs voor hotspots en vakantiegebieden. Dit kan u het idee geven dat postkaarten frivool en schattig zijn zonder enig doel dan esthetisch aangenaam te zijn. Maar wanneer het wordt gebruikt voor reclame, zijn postkaarten een minimalistische droomproject. Het gezegde, ‘minder is meer’, is waar.

 • Bij het ontwerpen van postkaarten moet je onthouden dat het doel is om een ​​marketingbericht naar een persoon te sturen.
 • Omdat de ansichtkaart direct bij de deur van uw klanten komt, moeten ze de tijd doorbrengen om de ansichtkaart op te nemen en te inspecteren voordat ze kunnen beslissen om de briefkaart te bewaren of te gooien.
 • Deze verzekering van een paar seconden aandacht betekent dat je korte berichten worden gelezen. Uw kleinschalige, effectieve postkaarten komen niet overal in de buurt om als een kleverige poster te worden die voor aandacht schreeuwt.
 • Begrijpen van prentbriefkaarten
 • De schokwaarde waarnaar wordt verwezen door andere reclamematerialen, dienen te worden overgelaten aan posters en andere outdoor reclame. Postkaarten moeten smaakvol en stijlvol zijn. Het zou uitnodigend, verleidelijk, intrigerend moeten zijn. Afbeeldingen spelen en creëer de zorgvuldige balans van het hebben van duidelijke korte afbeeldingen die de benodigde interesse geven om de aandacht van uw klant vast te houden.
 • Het heeft ook de mogelijkheid om uw bericht te verbeteren en te versterken. Beelden of goed ontworpen grafieken kunnen de betekenis die u wilt, echt verbeteren en het concept communiceren die u naartoe was.
 • Het grafische ontwerp van de ansichtkaarten is goed gekozen om de kopie te verbeteren en te vestigen. Hoewel het helpt om een ​​foto te hint op uw producten en diensten, moet de foto zelf niet de laatste verkoop maken. Alhoewel soms grote beelden of afbeeldingen het verschil kunnen maken.
 • Sommige postkaarten die overboord gaan met effecten en computer graphics, hebben de neiging om hun marketingboodschap op te vallen en eindigen niet meer dan mooie afbeeldingen.

Spanning opbouwen

 • Vermijd saaie ontwerpen die te evenwichtig en stabiel zijn. Ze doen weinig om uw klanten te interesseren. Als u interessante ontwerpen wilt creëren, moet u spanning opbouwen.
 • Spanning wordt gecreëerd als je elementen met elkaar meedoen, maar op een manier dat hun krachten zo evenwichtig zijn dat geen kant wint. Bijvoorbeeld, het plaatsen van een kleine rode bloem in de linker benedenhoek van een foto creëert interessant contrast tegen een effen, stevige achtergrond.
 • Spanning speelt met ambivalentie en dynamiek. Het maakt eenvoudige foto’s in krachtige beelden. Er zijn veel manieren om spanning op te bouwen. Met postkaarten kunt u ervoor kiezen om het te maken met foto’s en illustraties. Maar aangezien de meeste productopnamen waarschijnlijk in de handel worden gebracht, kunt u kiezen om spanning te vinden met uw materiaalkeuze.

ansichtkaart maken | admin | 4.5