digitale uitnodiging maken

Friday, May 12th, 2017 - uitnodiging maken

digitale uitnodiging makenDigitale of elektronische bruiloftuitnodigingen … is dit de nieuwe trend voor bruiden? Het gebruik van persoonlijke elektronica en sociale media neemt snel toe met smartphones, tablets en laptops, alle streaming naar YouTube, Facebook, Twitter, Google+ (misschien) en MySpace (misschien maar een paar oude tantes en ooms). Het is ongewoon om tegenwoordig veel mensen te vinden, van jong tot oud, die niet actief deelnemen aan een sociaal netwerk of op zijn minst een e-mailadres hebben.

Laten we het idee van digitale trouwuitnodigingen verkennen. Alles wat je hoeft te doen is een kopie en stuur het dan naar het e-mailadres van iedereen.

Er zijn pro’s en con’s naar alles dus laten we eens kijken.

Pro’s:

U zult waarschijnlijk tijd en geld besparen. Uitnodigingen en portokosten kunnen schandalig zijn en de tijd die nodig is om hand-schrijfadressen te nemen, is extreem zonder hulp.

Al die dingen die u in de traditionele uitnodigingen (kaarten, hotelinformatie) gebruikt hebt om te fotokopiëren en in te voegen, kan worden opgenomen, zelfs door links te verstrekken.

U kunt zo creatief zijn als u wilt in plaats van gewoon een uitnodigings stijl en kleur van inkt kiezen.

U mag een boom of twee alleen opslaan.

Minpunten:

Bent u het traditionele type persoon en wil u de elegante bruiloftuitnodiging verzenden? Er is echt geen vervanging voor een mooie papieren uitnodiging.

Is het belangrijk voor u en oma om deze uitnodiging in een plakboek te houden om te onthouden? Kan wellicht dwaas zijn, maar ga je echt met je dochters 10 of 20 jaar zitten en trek je herinneringen op je iPhone uit?

Hoe zit het met het compileren van de e-mail lijst. Je moet het e-mailadres van iedereen vinden en dat kan op zichzelf een uitdagende taak zijn. Als u begint met het samenstellen van uw lijst, wordt u geconfronteerd met sommige gasten die geen e-mail of zelfs een computer hebben? Wat doe je dan?

Er is geen twijfel dat een e-uitnodiging spectaculair zou zijn! U kunt uw eigen online huwelijksuitnodiging met muziek, foto’s of video personaliseren en uw route voor de dag geven. Hoe indrukwekkend zou het zijn om de kerk, ontvangsthal en hotels in Google te plaatsen? Bied links naar de receptiehal en misschien een link naar Trip Advisor voor de hotels. Maak een bruiloft e-mailaccount om RSVP’s te beheren, net alsof u een papieren uitnodiging heeft verzonden.

digitale uitnodiging maken | admin | 4.5