foto uitnodiging is free HD wallpaper. This wallpaper was upload at May 9, 2017 upload by admin in .

foto uitnodigingFoto Uitnodigingen zijn de makkelijke manier om aangepaste trouwuitnodigingen te maken. Ze zijn eenvoudig en leveren een snel, gemakkelijk te interpreteren bericht. Maar soms zijn ze gewoon saai en zeggen niets over de mensen achter de uitnodiging. Hier zijn tien manieren om je foto-uitnodigingen echt niet te laten werken :

10. Een foto van een abstract object. Oké, we weten dat je artistiek bent en wat niet, maar het verzenden van mensen foto uitnodigingen van welke aard dan ook, met een abstracte foto die niets zegt, is niet erg gepersonaliseerd en levert het bericht niet echt af.

9. Cheesy Photoshopped uitnodigingen. Dit kan het andere uiterste zijn. Te veel aanpassing kan cheesy worden, vooral als mensen eerst leren hoe ze Photoshop gebruiken. Bijvoorbeeld, overmatig gebruik van een “groen scherm” effect om mensen op verschillende locaties te plaatsen of tekst te gebruiken om dialoogvensters te maken voor de fotografen kan de kwaliteit van fotouitnodigingen sterk verminderen.

8. Gepixileerde foto’s. Dit gebeurt meestal bij het afdrukken van fotouitnodigingen thuis. Foto’s moeten altijd een resolutie hebben van 300 pixels per vierkante inch. Als u een foto van een cameratelefoon of een ander beeldkwaliteitskamera afdrukken, gaat dit zeker gebeuren. Niemand wil pixilated foto uitnodigingen. Het kan grappig zijn als je ogen worden vertegenwoordigd door twee zwarte vierkanten, maar degenen die uitgenodigd zijn, kunnen niet beslissen om op te komen wanneer ze dat zien.

7. Voorraadfoto’s. De eerste keer dat ik een van deze kreeg, werd ik geblafd. Het kwam in de vorm van een fotouitnodiging voor een baby verjaardagspartij. Ik dacht: ‘Wow, wat een perfecte baby die baby zoekt … en wat een geweldige foto.’ De foto bleek een voorraadfoto te zijn – precies hoe het er uitzag. De baby was niet zo zo schattig als die op de uitnodiging.

6. Extreem foto’s uitnodigingen. Het is oké om een ​​paar vlekken te bedekken en de kleur op sommige foto’s aan te raken, om wat rood oog te verwijderen, enzovoort, maar doe dit in moderatie. Maak de dingen niet zo glad dat je foto-uitnodiging eruit ziet alsof je uit de mist komt onder wat hemelse gloed. Dat zegt “cheesy” erover en is vervelend voor mensen die weten hoe je er echt uitziet. Wees echt, wees jezelf in je fotouitnodigingen

5. Rode ogenfoto’s. Dit is erger dan te veel fotoshopping, omdat het laat zien dat je niet alleen een slechte foto hebt gekeken, waar je eruit ziet dat je ogen gloeien, maar ook je hebt het niet eens even nodig om het op te lossen.

4. Foto-uitnodigingen zijn afgedrukt terwijl u geen inkt op uw printer heeft gehad. Dus je gaat zelf de drukwerk doen, maar dan loopt je inktstraal uit sap. Haal nu nieuwe cartridges of stop met afdrukken. Het is schandelijk om fotouitnodigingen te versturen die ofwel verkleuring hebben, of lijnen hebben om ze te verwijderen, duidelijke tekenen van gebrek aan printerinkt.

3. Uitnodigingen met tekstbedekking-uw-gezicht. Het is goed om tekst in uw fotouitnodigingen te plaatsen, zorg er gewoon voor dat het het gezicht van iemand niet bedekt. Dat zal enkel voor een grote fotouitnodiging van de grap maken.

2. Uitnodigingen afgedrukt op slecht papier. Als u uw eigen fotouitnodigingen afdrukt, selecteert u kwalitatief hoogwaardige fotouitnodigingen. Er is bijna niets erger dan het krijgen van een dunne fotouitnodiging met inktbloeding over de hele plaats en door effecten die oogproblemen veroorzaken, te zien.

1. Headshot foto uitnodigingen. Dit lijkt misschien een freakincidentie, maar deze bestaan ​​wel. Ik bedoel geen professionele headshots, ik bedoel zoals diegene die je voor je rijbewijs hebt genomen. Ik werd uitgenodigd voor een verlovingsfeest van een paar met een foto-uitnodiging die hun twee foto’s had, dat beide lijken op mokschoten die in de gevangenis zijn genomen. Als dit echt de enige twee foto’s die bestaan ​​van deze mensen die u wenst te hebben op uw fotouitnodiging, ga dan gewoon terug naar de 10de slechtste optie in deze lijst, die een abstracte foto voor de uitnodigingen moet gebruiken. Tenminste dan kunnen mensen je gebeurtenis laten zien.

foto uitnodiging is high definition wallpaper and size this wallpaper is 570x450. You can make foto uitnodiging For your Desktop Background, Tablet, Android or iPhone and another Smartphone device for free. To download and obtain the foto uitnodiging images by click the download button below to get multiple high-resversions.

Tags :

DISCLAIMER: This image is provided only for personal use. If you found any images copyrighted to yours, please contact us and we will remove it. We don't intend to display any copyright protected images.

Leave a Reply

uitnodiging voorbeeld

admin May 25, 2017 uitnodiging maken

uitnodiging voorbeeld – Wat voor soort gelegenheid? Uw verjaardagsuitnodiging kan een uitnodiging zijn voor een normale verjaardagsfeest of een verrassingsfeest, of de verjaardagsuitnodiging kan een uitnodiging zijn voor een uitje op een speciale locatie of evenement. Er zijn veel mogelijkheden, dus even even om na te denken over welk feest […]

zakelijke uitnodiging

admin May 25, 2017 uitnodiging maken

zakelijke uitnodiging – Als je denkt aan het openen van een huwelijksuitnodigingsbedrijf, laat me gewoon zeggen, “Doe het!” Het is heel makkelijk te doen en afhankelijk van de manier waarop u besluit om met uw bedrijf te gaan, kunnen de opstartkosten zo weinig zijn als een paar honderd dollar. Er […]

verjaardagsuitnodigingen maken

admin May 24, 2017 uitnodiging maken

verjaardagsuitnodigingen maken – Terwijl een verjaardag een tijd is voor een geweldige viering, kan het ook een tijd voor reflectie zijn. De verjaardaguitnodiging van je kind is de perfecte plek om je woorden van wijsheid, notities van reflectie en inspirerende berichten te delen. Sommige inspirerende berichten kunnen ernstig en sombere […]

gratis uitnodiging maken op de computer

admin May 24, 2017 uitnodiging maken

gratis uitnodiging maken op de computer – De bruiloftuitnodiging is de eerste indruk die uw gasten ontvangen over uw bruiloft. De stijl van uw uitnodiging brengt het bericht van hoe formele uw zaak zal zijn. Als u de bruiloft uitnodigingen onlangs hebt geprijsd, heb je gevonden dat ze een enorme afname […]

online kaart maken

admin May 24, 2017 uitnodiging maken

online kaart maken – Er is geen perfecte manier om zelf trouwuitnodigingen te maken, maar sommige methoden zijn zeker handiger en kosteneffectief dan anderen. Om grote uitnodigingen voor uw bruiloft te maken, moet u printbare uitnodigingen aanbrengen die passen bij het thema van uw bruiloft, ontwerpsoftware of een online design […]

zelf verjaardagskaart maken

admin May 24, 2017 uitnodiging maken

zelf verjaardagskaart maken –Bijna elk kind heeft op een of andere manier een kaart voor zijn of haar ouders gemaakt. Verbeelding en creativiteit waren in deze fase in volle kracht, vooral als kinderen voor het eerst geleerd hebben om potloden en potloden te gebruiken. Vraag de ouders erom en je […]