gratis uitnodiging maken op de computer

Wednesday, May 24th, 2017 - uitnodiging maken

gratis uitnodiging maken op de computer – De bruiloftuitnodiging is de eerste indruk die uw gasten ontvangen over uw bruiloft. De stijl van uw uitnodiging brengt het bericht van hoe formele uw zaak zal zijn.

Als u de bruiloft uitnodigingen onlangs hebt geprijsd, heb je gevonden dat ze een enorme afname op de begroting kunnen zijn. U kunt uiteindelijk honderden dollars uitgeven op uitnodigingen, RSVP-kaarten, de datumkaarten, enveloppen en portokosten opslaan – voor slechts een gemiddelde grootte gastenlijst!

En terwijl u door al die catalogi kijkt, merkte u op dat uiteindelijk alle uitnodigingen hetzelfde lijken? Met dezelfde lettertypen en dezelfde zinnen? Zelfs dezelfde foto van een boeket rozen of de trouwringen.

Om geld te besparen en een unieke stijl te hebben die allemaal van je eigen is, overwegen om je eigen trouwuitnodigingen te maken. Voor een fractie van de kosten van de winkel die u heeft gekocht, kunt u uitnodigingen laten zien die specifiek aan uw gasten over uw bruiloft spreken!

Gebruik uw computer

Een snelle reis naar uw nabijgelegen kantoorvoorraadwinkel onthult een verscheidenheid aan papieren die geschikt zijn voor het maken van uw eigen uitnodigingen. Deze papieren zijn ontworpen om met uw printer te worden gebruikt, zodat u geen zorgen hoeft te maken over het vernietigen van een van uw hardware. Veel van deze documenten zijn ook voorzien van een sjabloon om u te helpen de lay-out van uw uitnodiging te ontwerpen. Wilt u 2 op een pagina? Wilt u een vouw of twee? Controleer de achterkant van het pakket voor details en zorg ervoor dat uw computer over het nodige programma beschikt.

Een snelle Google-zoekopdracht levert veel gratis lettertypes op die u kunt downloaden om in uw ontwerp te gebruiken. Typ “Gratis lettertypen” of krijg meer specifiek en probeer “Gratis trouwfonts”. De meeste sites die gratis lettertypen downloaden, zullen u ook vertellen hoe u ze kunt gebruiken.

Als u een foto op uw uitnodiging wilt hebben, doe een andere zoekopdracht voor “Gratis Trouwklem”. Veel bruiloften bieden dit als een freebie om zich aan te trekken. Of kijk eens eens naar wat je recentelijke huisfoto’s hebben. Misschien heb je een foto van jou en je verloofde aan de voorkant van de uitnodiging. Uw computer heeft waarschijnlijk al een beeldprogramma dat goed werkt voor deze applicatie. U hoeft geen van deze liefhebber programma’s te downloaden of te kopen.

Krijg handig met het!

Niet zeker genoeg over je computer vaardigheden? Maak een reis naar uw lokale ambachtelijke winkel en bekijk alle scrapbooking benodigdheden! Er is een geweldige selectie van bruiloft materialen. In plaats van al die schattige kleine doodads en mooie papieren te maken om een ​​plakboek te maken, creëer je eigen unieke uitnodigingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

gratis uitnodiging maken op de computer | admin | 4.5