high tea uitnodiging

Tuesday, May 23rd, 2017 - uitnodiging maken

high tea uitnodigingen theekransje is zo’n speciale gelegenheid op zich, of het nu een elegante affaire is met live muziek, toga’s en curried kiptandbroodjes of een Teddybeer-thee waar lemonade uit de theepot wordt gegeten en kleurrijke confecties vrezen jonge kinderen. Of het kan ergens tussen zijn – een gekke thee voor een Red Hat Society hoofdstuk of een babydouche thee. De formulering van uw uitnodigingen voor theekransjes is belangrijk. Het geeft niet alleen belangrijke informatie, zoals het adres, het stelt de toon voor het feest, zowel formeel als informeel, of in het geval van een theekransje voor, een formeel (denk prinses) of dwaas – denk Alice en de Mad Hatter – of gezellig met gevulde dieren gasten inbegrepen.

Gebruik een kort gedicht, citaat of vers aan de voorkant of bovenkant van de uitnodiging, zodat je gasten weten dat ze uitgenodigd zijn voor een theekransje. Bijvoorbeeld, een bruids douche-theekransje uitnodiging zou kunnen lezen: “U wordt hartelijk uitgenodigd voor afternoon tea voor een zeer speciale bruid-to-be”

Inclusief het feit dat het feest een theekransje is en vermeld de reden voor het feest, als er één is, onder het korte gedicht of binnen de uitnodiging. Bijvoorbeeld, een casual theepartij voor vrienden zou “Thee Time!” Kunnen lezen Op de voorzijde van de uitnodiging, en dan binnen het kon lezen: “Blijf bij mij voor thee en brunch.”

Inclusief speciale instructies of informatie die niet is behandeld. Een verjaardagspartij voor een thema van een jong meisje zou kunnen lezen: “We zullen je aankleden. We hebben wat thee. O, hoe leuk zal het zijn!” Als u ervoor kiest om geen gedicht of vers te gebruiken om de gasten op speciale verzoeken te instrueren, zoals het aankleden of brengen van hun favoriete gevulde dieren, let op de instructies onderaan de uitnodiging.

Houd de feestdetails eenvoudig en beknopt. Geef uw naam, feestdatum, tijd en adres aan waar gasten elkaar zullen ontmoeten. Laat uw telefoonnummer voor de gasten bellen met spijt, of om te antwoorden, met een verzoek naar wat u wilt. Bijvoorbeeld, als u alleen wilt weten wie niet aanwezig is, kunt u onder meer “Alleen betreuren” na uw contactgegevens. Voeg uw emailadres toe als het u makkelijker per e-mail kan bereiken.

high tea uitnodiging | admin | 4.5