kaartjes maken

Wednesday, May 17th, 2017 - uitnodiging maken

kaartjes makenEen grote dag van een paar houdt veel keuzes in, onder wie is er de taart, de kerk en heel belangrijk de trouwkaart. It is not difficult to understand why invitation cards are so important because it is one of the tools to inform and inform everyone about your big day!

De meeste paren willen op hun huwelijksuitnodigingskaart zo uniek en persoonlijk mogelijk zijn, zodat het de persoonlijkheid kan herkennen. Niettemin, zo uniek als u wenst te zijn, is het uiterst belangrijk om alle nodige en correcte informatie op uw uitnodigingskaart te bevatten. Hier is een basisrichtlijn van welke informatie u moet toevoegen als u uw eigen bruiloftuitnodigingskaarten ontwerpt.

1. Hosts – De belangrijkste informatie die op een bruiloft uitnodigingskaart staat, is de namen van de mensen die het evenement hosten. Traditioneel is deze kolom een ​​reserve voor de ouders van de bruid. Het kan ook betrekking hebben op het bruidegom en de naam van het zelf. Het is niet ongewoon om uitnodigingskaarten te zien die zowel ouders als paren hebben. Voor basale hoffelijkheid en traditie moet de naam van de bruid eerst worden vermeld in de volgorde van voor-, midden- en achternaam.

2. Datum en tijd – Het volgende wat je nodig hebt om je gast te informeren is de datum en tijd. Het is gewoon voorzichtig om voor hen te begrijpen, zodat ze vrij kunnen rusten om mee te doen op het huwelijk. Deze informatie wordt typisch uitgesproken in de kaarten, zoals bijvoorbeeld ‘zondag, tiende maart, tweeduizend en zeven om 1 uur’ s middags.

3. Locatie – De locatie van de bruiloft moet specifiek zijn en zo duidelijk mogelijk beschreven worden. Als de locatie populair en bekend is, hoeft u geen extra lijn voor het adres op te nemen, maar als de bruiloft op een minder bekende plaats plaatsvindt, moet het adres op de lijst staan. U kunt ook kiezen om een ​​kleine map bij te voegen die samen met de uitnodigingskaart wordt bijgevoegd wanneer u het uitstuurt. De meeste gasten zouden dit soort kleine gebaren waarderen.

4. Receptie – Receptie tijd en locatie moet ook worden meegeleverd als er een is. Er zijn geen vaste en vaste regels over hoe u dat kunt doen. U kunt het zelf kiezen of in een aparte kaart. Deze informatie is vooral belangrijk als de receptie op een andere plaats is dan de ceremonie. Voor het gemak van uw gasten is het goed om uw gast te laten weten of er een volledige maaltijd wordt geserveerd of niet.

RSVP. – Een typische R.S.V.P. Kaart bevat een retour envelop met lege ruimtes voor de gast om hun namen te schrijven. Het is raadzaam om de maaltijd voorkeur van de gasten te verzamelen, zodat ze beter voorbereid zouden zijn. Vergeet niet om een ​​datum in te vullen waar je je gok moet reageren.

Het belangrijkste doel met een huwelijksuitnodiging is om uw gasten te informeren over uw huwelijk. Een unieke trouwkaart is altijd de voorkeur omdat het de persoonlijkheid van het echtpaar kan uitbrengen. Mannen en unieke kaarten zouden onbruikbaar zijn als het niet zou kunnen helpen om uw gast te informeren over de huwelijksgegevens correct. Kortom, zorg ervoor dat u de bovenstaande richtlijnen volgt en u zou zeker moeten zijn.

kaartjes maken | admin | 4.5