uitnodiging 50 jaar

Thursday, May 18th, 2017 - uitnodiging verjaardag

uitnodiging 50 jaar – Het hoeft niet moeilijk om een ​​50ste verjaardagspartij te gooien. Toch is dit een zeer belangrijke gelegenheid en wil je dat het feest speciaal is. Hier is een stap voor stap plan, waardoor het makkelijk, plezierig en gedenkwaardig is om een ​​50ste verjaardagspartij te gooien.

Eerst moet je beslissen over je budget. Dit is waar de meeste mensen hun grote fout maken, een feest plannen. Ze beginnen met goede ideeën, verbintenissen maken en dan halverwege vinden, ze rennen uit geld en moeten hoeken beginnen te snijden. Beslis over hoeveel u eerst kunt uitgeven.

Vervolgens, beschouw de gast van eer. Is dit een leuke liefdevolle persoon of zijn ze een sleutelsleutel? Zal het goed zijn met een grote bash met veel gasten, een verrassingsfeest of gewoon een simpele, rustige gebeurtenis?

Gezien de gastheren, besluit over uw thema. Dit zal heel belangrijk zijn en alles gebeurt nadat deze beslissing is genomen. Ideeën voor thema’s die zeer populair zijn bij 50-jarig bestaan, zijn: Een Casino Night, Mexicaanse Fiesta, Hawaiiaanse Luau, Memory Lane, Een Roast, Een Formele Zwart-witte Partij, Een Bier- of Wijnproeverij, Een Moord Mystery Party, Een Vijftiger Sock Hop of Grease Party (ja zelfs volwassenen zoals dit!).

Misschien wil je het evenement op een leuke plek vinden – een honkbal- of voetbalwedstrijd, een paardenrenbaan, voetbalwedstrijd of basketbal evenement. Nogmaals, houd in gedachten wat de gastheren geniet.

U kunt een limousine huren en een diner hebben waar u verschillende restaurants bezoekt. Bezoek een andere locatie voor voorgerechten, het hoofdgerecht, het dessert en dan misschien aan het einde dansen.

Zodra uw thema is geselecteerd, moet u beslissen waar het wordt gehouden. Zal u uw eigen huis, dat van een vriend, een gehuurde locatie of een openbaar gebied, zoals een park, gebruiken?

Nu is het tijd om de 50ste verjaardagspartijuitnodigingen te ontwerpen. Er zijn veel sjablonen die u online kunt vinden en zelf kunt doen of een lokale printer bezoeken die voor u een zeer professioneel werk zal doen.

Het is tijd om te beslissen over uw gasten. Als dit geen verrassingsfeest is, is het altijd de beste om de gasten van eer te vragen wie ze willen uitnodigen. Afhankelijk van uw thema, kunt u rekening houden met mensen die allemaal goed samenwerken.

Denk nu over hoe het eten en de dranken worden behandeld. Zal u als gastheer dit aanpakken of wilt u het verzorgen. Wat zijn uw keuzes voor eten en drinken?

Het is een goed idee om een ​​kleine kaart te tekenen op waar alles voor het feest zal liggen. Identificeer locaties voor de bar, het eten, het dansen en het vermaak. Denk aan je kamer en vloei dus alles werkt.

Heeft u apparatuur nodig zoals stoelen, tafels, bar, dansvloer? Vind de juiste leveranciers vroegtijdig dat past bij uw budget. Zorg ervoor dat ze betrouwbaar zijn en controleer hun referenties.

Zal u entertainment of spelletjes voor de gasten hebben? Denk na over hoe dit bij het feest zal werken en maak vooraf afspraken die nodig zijn.

Beslis op wat je voor decoraties gebruikt en waar je ze voor de beste prijs kunt kopen. Koop ze vroeg en wacht niet tot de laatste minuut. Als het feest ‘s nachts en buiten is, moet u rekening houden met de juiste verlichting en zelfs de behoefte aan verwarmers als het cool is.

Eindelijk, denk door de dag van het evenement en stel een lijst samen van wat er moet gebeuren. Doe dit enkele dagen voor het feest. Leidend tot aan het begin van het feestje kunt u elk item als volgt voltooien.

uitnodiging 50 jaar | admin | 4.5