uitnodiging high tea

Sunday, May 14th, 2017 - uitnodiging maken, uitnodiging verjaardag

uitnodiging high teaU kunt een hoge thee hosten voor allerlei feestdagen, zoals een verjaardag of een bruids- of babydouche, voor Moederdag of gewoon als een intieme bijeenkomst van vrienden. Gebruik uitnodigingen om de stemming voor uw evenement in te stellen. Voor een formeel thee, aanraakt als kant en gedroogde bloemen zullen een vintage flair toevoegen aan uw uitnodiging. Voor een modern of casual theekransje kan een uitnodiging een silhouet van een theeketel op een kleurrijke achtergrond bevatten. Beslis op een locatie voor je high tea en of je het feest binnen of buiten in een tuinomgeving wilt hosten. Voeg de details van uw evenement op de uitnodiging toe en stuur de uitnodigingen drie tot vier weken van tevoren naar de gasten.

De opzet

Of uw feest binnen of buiten gaat, zorg ervoor dat u voldoende tafelruimte heeft om comfortabel te zitten. Het eten kan op één tafelbuffet worden opgesteld met de theeservice op een andere tafel in de buurt. Breng je beste china-, kristal- en bestekgereedschappen of schuurvlooimarkten en spaarwinkels uit om extra theebollen, schoteltjes, theelepels, borden en schotels met interessante motieven op te geven. Mix-and-match patronen kunnen flair toevoegen aan de algemene uitstraling van uw tafelinstellingen. Dektafels met vintage geborduurde tafeldoeken en doek doekjes gebruiken om verfijning aan uw decor te geven. Top tafels met boeketten verse bloemen en kleine thee kaarsen om toe te voegen aan de ambiance.

Thee als het brandpunt

Thee kan worden geserveerd met behulp van losse bladeren of enkele theezakjes. Als u voor losse bladeren kiest, beschikt u voor elke gast over voldoende individuele thee steepers. Bied een thema aan met thee, zoals Engels ontbijt, Earl Grey, Jasmijn thee, Groene thee en een verscheidenheid aan niet-cafeïnehoudende kruidenthee, om de individuele smaken van de gasten te verzekeren. Om de thee te begeleiden, hebben kleine kruiken melk, honing, kommen van vers gesneden citroen en suikerblokjes. Naast thee, bieden koffie voor de gasten die het leuk vinden, evenals mousserende en gebottelde water.

In veel landen is een theekransje een van de meest gevierde zaken. Deze partijen zijn meer dan alleen een kopje thee! Deze ontmoetingen zijn ingewikkeld in de inrichting, en alles wordt gepland naar de perfectie van de servies die gebruikt wordt voor de inrichting die voor de kamer wordt gepland.

In de vroegere tijd waren er veel variaties aan het theekransje. High tea was populair bij mensen die behoren tot de bovenste lagen van de samenleving. Op dat moment hebben mensen zich gespreid om deze partijen te socialiseren of te gebruiken om zaken te bespreken. Vandaag blijven veel mensen deze trend volgen om gasten te genieten en hebben ze een plezierige tijd!

Etiquette: U kunt de naam van de gastvrouw en het feestje in de uitnodiging vermelden.
✦ Dressing: Voor de dames: Corsetten, enkellange rokken, hoeden met tule, bonnets, gehaakte handschoenen, enz.
Voor de heren: Waistcoats, neckties, top hoeden
✦ De gastvrouw van het feest moet alle gasten ontvangen door handen te schudden, om verversingen te vragen, enz.

uitnodiging high tea | admin | 4.5