uitnodiging jubileum

Saturday, May 20th, 2017 - uitnodiging verjaardag

uitnodiging jubileumBent u op zoek naar ideeën om u te helpen bij het vinden van de juiste woorden in uw huwelijksuitnodigingen? U kunt nu uw uitnodigingen aanpassen met wat u ook wilt zeggen. De meeste mensen vinden het gewoon makkelijker te gaan met de voorbeeldtekst die in hun gekozen ontwerp wordt weergegeven. Maar u hoeft zich niet voor de bewoordingen van iemand anders af te stemmen. Hier zijn enkele eenvoudige tips om u te helpen bij het personaliseren van uw uitnodigingen.

1. Wie, wat, wanneer, waar. Dit is het meest onaantrekkelijke deel, maar het eerste wat je moet doen is om de essentie te schrijven. Maak een lijst van wat je gasten moeten weten om je feest bij te wonen. Dit omvat onder wie de feest is (namen van het echtpaar), welke verjaardag vieren zij, de datum, de tijd, de plaats en waar het zich bevindt. Vergeet niet de RSVP-informatie. Het is makkelijk om af te leiden door de rest van de formulering af te stemmen en per ongeluk iets belangrijk uit te laten.

2. Zal het feest formeel of casual zijn? Als de feest meer op de informele kant komt, kun je dat afspelen in jouw formulering. Je zou kunnen beginnen met iets als: ‘Guess wie is 25 jaar getrouwd en nog steeds sterk!’ Als het een fancier gebeurtenis is, zal je waarschijnlijk met een meer traditionele toon beginnen, zoals: “Mary en John Smith verzoeken de eer van je aanwezigheid als zij hun 50ste verjaardag vieren.”

3. Wie is het feestje? Vele malen plannen de kinderen van het gelukkige paar de feesten. U zou deze informatie in uw uitnodiging willen includeren door iets te zeggen: “Blijf bij ons als we de 50ste verjaardag van onze ouders, Elizabeth en Joseph Martin vieren bij een diner ter ere van hen.”

4. Laat uw gasten weten wat ze moeten dragen. Of u nu een elegante receptie of een barbecue hebt, geef mensen een idee van de juiste kleding voor de gelegenheid. U kunt zinnen gebruiken zoals formele kleding, zwart-tie optioneel, jurk om indruk te maken, semi-formele of casual jurk.

5. Gebruik een favoriete citaat, bijbelvers of kort gedicht. U kunt geweldige bronnen online vinden voor citaten en uitspraken die u kunt toevoegen aan uw uitnodigingen. Hier zijn een paar suggesties:

* Zij aan zij, jaar voor jaar!

* Verjaardag – een tijd om de schoonheid, het cadeau en de zegen van de blijvende liefde te vieren.

* Een viering van de droom van gisteren vervuld, de belofte van morgen is vernieuwd.

* Er zijn drie dingen die duren: geloof, hoop en liefde, en de grootste hiervan is liefde. – De Bijbel: 1 Korintiërs 13:13

6. Lening uit andere uitnodigingen. Een van de beste manieren om alleen de juiste woorden voor uw uitnodigingen te vinden, is om naar andere uitnodigingen online te kijken. Schrijf de zinnen op die u aanraden en combineer dan tekst uit die lijst om uw eigen perfect gepersonaliseerde bericht te creëren.

7. Een foto is duizend woorden waard. Overweeg het toevoegen van een oude bruiloftfoto en misschien een actuele voor uw verjaardagsuitnodigingen. Hoewel dit niet technisch tekst is, kunnen foto’s volumes aan uw gasten spreken, gevoelens roeren en enthousiasme voor het komende feest geven.

Uiteraard wil u dat de formuleringen op uw verjaardagsuitnodigingen perfect zijn. Volg deze eenvoudige tips en u bent op weg om uw unieke, aangepaste uitnodigingen te creëren, als u uw gasten de mijlpaal-gelegenheid van dit blijvende huwelijk deelt.

uitnodiging jubileum | admin | 4.5