uitnodiging kinderfeest

Thursday, May 11th, 2017 - uitnodigingen kinderfeestje

uitnodiging kinderfeestBelangrijke tips voor verjaardagsfeesten zijn het weten wanneer je het feest wilt plannen en hoe je kinderen uitnodigt. Gebruik onderstaande richtlijnen om uw ervaring moeiteloos lijken.

Hoeveel kinderen?

Vaak zullen de kinderen met verjaardagen naar de feestvrienden van school, neven, buurtkinderen en teamgenoten vragen – voor starters. Hoeveel kinderen nodigt u uit? Weeg twee belangrijke factoren, uw budget en uw verstand. Welke grootte van het feest kan je redelijk veroorloven, en wat is jouw tolerantie voor de chaos? Dure partijen zijn niet per se beter.

De partijlocatie

Het hebben van een feest thuis is handig en bespaart een huurprijs. Huisfeesten kunnen echter rommelig zijn. Gemeenschapscentra en feestzalen hebben het voordeel dat u na de leuke tijd nog niet hoeft te reorganiseren.

Laat de kinderen spelen in een eigen ruimte, maar wordt door de ouders waargenomen. Waakzame ogen zijn nuttig voor menigte controle en vroege interventie. Een buitenplaats is een goede keuze voor grote groepen kinderen, zomer en winter. In parken, reserveer een picknickplaats met een onderdak, zodat uw feest niet door een beetje regen wordt verwoest. Als je feest niet in onweer kan doorgaan, voeg dan een regendatum toe op de uitnodiging.

Hoe laat en hoe lang?

Voor kleintjes die nap-time moeten overwegen, zijn de ochtendfeesten uitstekend. Voor oudere kinderen zijn middagfeesten geweldig. Worden zeer populair zijn avondevenementen. De latere uren vervagen de kinderen niet, en wanneer het feest is afgelopen, is het slapen.

Naarmate de kinderen opgroeien, stijgt hun uithoudingsvermogen voor plezier. De kleinste zijn het best gelukkig met een uur plezier. Kinderen van 4-7 jaar als 90 minuten, en oudere kinderen zijn blij met twee uur.

Veel kinderfeestjes, met name 1e verjaardag, zijn grote bijeenkomsten van familie en vrienden die drie of meer uren duren. Als uw feest gelijk is, creëer u een gestage stroom leuke activiteiten voor de jongeren.

Wat op de uitnodiging zetten

Gelegenheid. De top van de uitnodiging is waar het doel van het feest is, bijvoorbeeld Jennifer’s 7de Verjaardagspartij. Volg de titel met de datum, de tijd en de locatie.

Plaats. Geef voldoende details over de locatie van de partij. Als het uw huis is, geef uw straatadres. Als het feest ergens anders is, zet u de naam, bijvoorbeeld Acton Community Center, en zijn straatadres.

Tijd. Een evenement dat een snelle aankomst vereist, zoals naar de bioscoop, heeft het voordeel dat het woord ‘scherp’ is toegevoegd aan de tijd. Het geven van een eindtijd is essentieel als ouders hun kinderen laten vallen en ophalen. Als u een ouder wilt zijn bij hun kind tijdens het feest, zet het op de uitnodiging.

Speciale vermelding. Als er speciale kleding nodig is voor het feest, zoals een badpak, zet het op de uitnodiging. Als u een maaltijd serveert, laat ouders weten om hen te helpen hun dag te organiseren.

RSVP. Een RSVP is belangrijk voor uw feestvoorbereidingen. Niet weten hoeveel kinderen komen kunnen resulteren in afval en angst. Geef een RSVP deadline ongeveer een week voor het feest. Maak de weg om volledig te beantwoorden aan drukke mensen, bijvoorbeeld RSVP tegen 9 augustus naar Martin bij [telefoonnummer] of [emailadres].

Kaarten verzenden en opvolgen

De envelop moet worden gericht aan het gevraagde kind, b.v. Sally Jones. Als familieleden ook worden uitgenodigd, voeg ze in het adres, bijvoorbeeld Sally Jones & Family. Mail je uitnodigingen drie weken voor het feest.

Wanneer de RVSP-datum voorbij komt, belt u iedereen die niet heeft geantwoord. Ontdek of hun kind kan bijwonen. Sommige van de niet-responders zullen van plan zijn te komen. Op deze oproep wordt u gevraagd over een goede keuze aan cadeau; Bied een paar favoriete tijdverdansen van je kind aan.

Een paar dagen voor de verjaardag, stuur een email herinnering aan uw bevestigde gasten. Hyperlink het feestadres aan een online kaart.

uitnodiging kinderfeest | admin | 4.5