uitnodiging kinderverjaardag

uitnodiging kinderverjaardagMen zou kunnen denken dat er niets meer onschuldig en vrijgezind is dan de daad van uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes. Niets zou verder kunnen zijn van de waarheid.

Voor de planning van de verjaardagsfeesten van kinderen en het aanbieden van uitnodigingen is een mineraalveld met ethische struikelblokken en booby-vallen. Hier zijn drie aanwijzingen om u te helpen het doolhof te manoeuvreren.

Wijzer # 1: Een uitnodigingsstok

Hoe aanlokelijk het is, is dat een kind een verjaardagsfeestuitnodiging zal uitnodigen na wrijving in een vriendschap komt. “U bent niet meer uitgenodigd voor mijn verjaardagsfeest!” Is een gemeenschappelijke schoolwerf refrein. Toch is het belangrijk dat je kind weet dat een uitnodiging, zoals een cadeau, niet teruggekeerd kan worden. Het is best om tot vier weken voor de datum van het feest te wachten alvorens uitnodigingen, mondeling of geschreven uit te geven.

Het is het zeldzame kind, dat zich op de komende verjaardag vergeten. Ik heb ooit de 9-jarige Sam’s oudere zus gehoord en zei: ‘Dus, Sam, vanmiddag zie je al je vrienden.’

Hij keek omhoog. “Waarom?”

“Het is jouw verjaardagsfeest vandaag!” Ze riep uit, exasperated.

‘Oh,’ zei hij met een schouder. “Rechts.”

Andere jongeren beginnen serieus te plannen voor de volgende verjaardagspartij, op het moment dat de linten van de vloer afgeworpen worden van de huidige feestdag. Tussendoor zijn kinderen van verschillende neigingen. Zodra je kind begint met het verbalen van plannen voor de volgende verjaardagspartij, zeg: “Houd er rekening mee, hou je aan om iedereen uit te nodigen tot [dateer vier weken voor het feest of een referentiepunt zoals een vakantie, begin / einde Van school, enz.] Je weet nooit wie je nog later met vrienden zal zijn. Want als je een uitnodiging uitnodigt, stopt het. ‘

Wijzer # 2: Een gast is 100% uitgenodigd

Lagen gasten zijn een andere gemeenschappelijke dynamiek. Jongeren zullen vrijwillig aankondigen wie ‘next in line’ is met hun verjaardagspartij. Toch laat de wachtende kinderen hun secundaire, mindere rangschikking zien aan de wachtlijst. Beter voor uw kind om te begrijpen dat als een gast wordt uitgenodigd, wordt de gast honderd procent uitgenodigd.

Vrienden die niet naar het feest zijn uitgenodigd, kunnen je kind vragen: ‘Hoe kan ik niet naar je verjaardagsfeest worden uitgenodigd?’ Of zelfs volgen met: “Je bent uitgenodigd om te mijnen.” Je kind kan reageren door te zeggen: “Ik had alleen [#] gasten. Wil je naar mijn huis komen om snel te spelen?” Regel dan de speeldatum.

In het buitenland is het niet ongewoon dat kinderen een groot aantal gasten uitnodigen voor een avondfeest, en van die groep, om een ​​klein aantal van de ‘dichtstbijzijnde’ vrienden uit te nodigen om voor een avond of overnachtingsfeest te blijven. Als uw kind een dergelijke regeling voorstelt, gelooft u niet voor een seconde dat de gasten niet uitgenodigd blijven blijven, niet meer weten over het meer wenselijke, later feest. Sneller dan de snelheid waarin een verjaardagscadeau wordt gescheurd, wordt het woord verspreid. Degenen die niet uitgenodigd worden, worden direct en onbewust bewust van hun afnemende gestalte. Bij meer dan één gelegenheid heb ik mijn dochter van een verjaardagsfeest opgehaald om haar tranen te vechten, terwijl andere meiden in de buurt ook hun kinderen troosten, ook achtergelaten, en het wist dat het echte feest net begon.

Zorg ervoor dat je kind begrijpt dat wanneer een gast wordt uitgenodigd, de gast een honderd procent wordt uitgenodigd.

Wijzer # 3: Uitnodigingen discreet verdelen

Het invullen en verzenden van verjaardagsfeestuitnodigingen is een onwelkome taak. Geen wonder dat ouders in de gelegenheid zijn om het proces te stroomlijnen door persoonlijk uitnodigingen uit te nodigen op school.

Toen mijn jongere dochter Hannah in de kleuterschool was, merkte ik op dat ouders uitnodigingen voor verjaardagspartijen in de open kubieke vierkanten van de kinderen zouden invallen. Hoewel deze methode geen probleem oplevert toen alle kinderen in een klas naar een feest werden uitgenodigd, toen sommige jongeren uitgenodigd waren en anderen niet waren – vooral wanneer de uitnodigingen waren in felgekleurde enveloppen – was het allemaal te duidelijk voor degenen Niet uitgenodigd dat er geen envelop in hun cubbyhole was. In de kleuterjaren is het beter voor ouders om de uitnodigingen direct aan de andere ouders of verzorgers te geven. Of, als dat niet mogelijk is door het werkschema, de kogel bijten en mailen. Nog beter, om de uitnodigingen te versturen als dat een aangenaam alternatief is.

De neiging om uitnodigingen uit te geven op openbare plaatsen volgt door de cijfers. In de hub die volgde op een middelbare schoolspelen, zag ik een preteen verjaardagspartijuitnodigingen aan een geliefde menigte om haar heen. Glancing rond, ik merkte op dat andere jongeren ook de opwinding keken, en waren er niet zo blij mee.

Laat deze drie aanwijzingen u begeleiden om de ethische booby-vallen in de wereld van uitnodigingen voor verjaardagspartijen te ontwijken. Misschien is het niet te veel om te zeggen dat het genre van de verjaardagspartijuitnodigingen voor kinderen een microkosmos van Amerikaanse ethische praktijken vertegenwoordigt. Want zijn zulke dagelijkse interacties van de familiedynamiek de griep van ons leven?

Pak deze feestdagen met vim, kracht en kennis aan.

uitnodiging kinderverjaardag | admin | 4.5