uitnodiging maken app

Sunday, May 21st, 2017 - uitnodiging maken

Uitnodiging Maken AppMicrosoft Word 2010 heeft de mogelijkheid om direct te koppelen naar de officiële Microsoft Office-website, waar u templates vindt voor veel soorten documenten. Met behulp van een sjabloon kunt u een document maken door velden in te vullen, in plaats van een tekst- en ontwerplay-out vanaf het begin te maken. Download een sjabloon voor een verjaardagsfeestuitnodiging met Word 2010. Vul de velden van de sjabloon in, voeg afbeeldingen toe als gewenst en druk de afgewerkte uitnodiging af.
Stap

Start Microsoft Word 2010. Klik op het blauwe tabblad ‘Bestand’ in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer ‘Nieuw’ in het onderstaande menu. Er verschijnt een nieuw scherm met de titel “Beschikbare sjablonen”.
Stap

Klik op het pictogram ‘Uitnodigingen’ onder de rubriek ‘Office.com Templates’.
Stap

Klik op het pictogram “Partijuitnodigingen”. Er verschijnt een selectie van ongeveer 100 uitnodigingsjablonen.
Stap

Klik op een sjabloon om een ​​grotere versie te zien aan de rechterkant van het venster. De uitnodigingen verschillen in kleurenschema, grootte en hoeveelheid ruimte die beschikbaar is voor tekst. In sommige sjablonen kunt u twee uitnodigingen per pagina afdrukken. Wanneer u de sjabloon die u wilt gebruiken, dubbelklikt, klikt u erop. Als de geselecteerde sjabloon niet is ontworpen door Microsoft, klikt u op de knop ‘Ik accepteer’ om te bevestigen dat u het wilt gebruiken.
Stap

Vul de velden van de sjabloon in die u hebt geselecteerd door elementen toe te voegen zoals de naam van de persoon voor wie het feest wordt gehouden, de datum, tijd, locatie en contactpersoon / RSVP telefoonnummer. U kunt ook kiezen om een ​​kaart van een dienst, zoals Google Maps of MapQuest, op te nemen. Als u een afbeelding wilt toevoegen aan de uitnodiging, klikt u op het tabblad ‘Invoegen’ boven in het venster en klikt u vervolgens op de knop ‘Beeld’. Dubbelklik op de afbeelding die u wilt toevoegen.
Stap

Als u uw uitnodiging wilt opslaan, klikt u op het tabblad ‘Bestand’ en vervolgens op ‘Opslaan als’. Selecteer dan “Afdrukken” in het menu Bestand om de uitnodiging af te drukken.

uitnodiging maken app | admin | 4.5