uitnodiging ontwerpen

Thursday, May 11th, 2017 - uitnodiging verjaardag

uitnodiging ontwerpenTegenwoordig hebben koppels de neiging om te zoeken naar echt unieke trouwuitnodigingen. Er zijn ook een aantal bruiloft uitnodigingsontwerpers die deze dienst leveren. Toch kan een paar hun eigen idee en concept hebben voor het ontwerpen van de bruiloftuitnodiging. Een vraag volgt deze gedachte zal zijn “Is er een formule om deze ideeën te genereren?” Het antwoord is ja en nee. Er is geen dergelijke formule in het licht van het ontwerp. Er zijn echter enkele methoden die we kunnen volgen om een ​​mooie en unieke trouwuitnodiging te maken. Deze methodologieën zijn namelijk “Make It Grand”, “Readymade Concepts” en “Doe het abstract”.

Maak het groot

Dit is de meest voorkomende manier om een ​​bruiloftuitnodiging te ontwerpen. Elk detail moet heel mooi uitzien. En het is vooral verbonden met de elementen en afdrukprocessen die zijn aangenomen in de bruiloftuitnodigingskaart. Enkele gemeenschappelijke elementen die zullen worden gebruikt zijn wijnstokpatronen in Victoriaanse stijl, Monogrammen of zelfs het woord dubbel geluk in het kader van de Chinese huwelijksuitnodiging. Deze elementen worden gebruikt om een ​​gevoel van edelheid te creëren. Om dit gevoel van edelheid te vergemakkelijken, zullen processen zoals hete stempelen, reliëf, gravure en sterven worden aangenomen. Het gebruikte materiaal is papier met een sprankelend effect. De sleutel tot het maken van deze bruiloftuitnodiging ziet er goed uit, het is de manier om de patronen en de combinatie van het verschillende afdrukproces te componeren. Inderdaad is dit soort ontwerp materiaal en procesgericht. Men kan zelfs voelen dat hoe meer processen / materiaal erbij betrokken zijn, hoe beter het ontwerp. Natuurlijk zal de kosten van de kaart in dit geval hoger zijn. Om een ​​huwelijksuitnodiging te maken onder het concept van “Make It Grand”, moet een paar onderzoeken naar verschillende monogrammen en patronen om aan hun behoeften te voldoen. Er zijn veel boeken over deze patronen en een goed ding is dat de meeste patronen in deze boeken royalty-vrij zijn. Paren kunnen deze patronen rechtstreeks aan hun huwelijksuitnodigingskaart ontwerpen. Als zij kennis hebben in beeldverwerkingssoftware, kunnen ze zelfs het ontwerp zelf maken en een afdrukwinkel hebben om ze uit te drukken.

Klaar gemaakte concepten

Het begrip ‘Ready made Concepts’ betekent niet noodzakelijk dat het niet uniek is. De ware betekenis van “Klaar gemaakte Concepten” hier is “het selecteren van een aantal ideeën / items die we elke dag zien en omzetten in bruiloftuitnodigingen”. In Hong Kong is er een huwelijksuitnodiging ontworpen om een ​​paspoort na te bootsen. Dit is een interessant en creatief concept inderdaad. Het koppel kan hun foto’s in dit “paspoort” plaatsen. Ze kunnen zelfs hun verhaal zetten, zoals hoe ze elkaar ontmoetten, toen ze jongens en meisjesvrienden in dit paspoort werden. De bruiloftuitnodiging is niet alleen een uitnodiging, maar ook een verhaalboek dat het verhaal van het echtpaar vertelt. Een ander idee is een vliegticket, een vliegticket mag niet zo romantisch zijn als het paspoort, aangezien er misschien niet genoeg ruimte is om de verhalen te vertellen. Het is echter erg interessant dat een gast een “ticket” krijgt, en met dit ticket kan hij / zij de huwelijksceremonie bijwonen. Op dit moment is het niet verrassend om te denken aan een trouwuitnodiging in de vorm van een beeldhouwkunst, of om precies te zijn, een driedimensionaal stuk trouwuitnodiging. Sommige bruiloftuitnodigingsleveranciers bieden glazen flessen als bruiloftuitnodigingen. De enige zorg voor dit soort bruiloftuitnodiging kan een paar kosten als ze proberen ze uit te mailen. Er zijn enorme hoeveelheden “Ready made Concepts”. Paren kunnen gewoon hun eigen unieke trouwuitnodiging waarnemen en maken.

Doe het samenvattend

Dit is het moeilijkste concept voor bruiloft uitnodigingsontwerp. Het concept van de bruiloftuitnodiging is meer abstract, maar er zal veel meer betekenis zijn in dit soort trouwuitnodiging. Een paar, zeg, Angela en Peter, kunnen twee trouwuitnodigingen maken, een met de eerste A en een met P op de deksels. Angela’s vriend ontvangt uitnodigingen met een P, en Peter’s vriend zal dat met een A ontvangen. In het bruiloftfeest wordt het koppel getrokken. Elk item wordt afgedrukt met zowel A als P. Dit ontwerp is gebaseerd op het volgende concept. Conceptueel Angela en Peter zijn twee verschillende eenheden voor het huwelijk, en dit is de reden voor twee bruiloftuitnodigingen. Vanaf de dag van het huwelijk worden ze echter één eenheid en wordt alles verenigd als ‘ONE’. Alle items zoals tafelkaarten, Order of Services en Thank You Cards worden afgedrukt met zowel A als P. Dit soort trouwuitnodiging kan het meest interessant zijn onder de drie. Het vereist echter meer gedachte om het ontwerpconcept te genereren.

uitnodiging ontwerpen | admin | 4.5