uitnodiging verjaardag is free HD wallpaper. This wallpaper was upload at May 13, 2017 upload by admin in .

uitnodiging verjaardag – Een grote uitnodiging is de eerste orde van zaken bij het plannen van een feest. En het is het eerste wat je gasten zullen zien om hen te laten weten dat ze uitgenodigd zijn voor je feest. Dus, zou een uitnodiging niet zo speciaal, persoonlijk en zo groot moeten zijn als het feest zal zijn? Laat uw gasten weten dat ze uitgenodigd worden aan de bash van de zomer, het dinerfeest van het jaar of de eerste verjaardag van velen met de perfecte uitnodiging.

Het maken van uw eigen zelfgemaakte uitnodiging betedkent geen zoeken om de perfecte te vinden. Wanneer u uw eigen uitnodiging maakt, krijgt u precies wat u wilt. Je kunt maken wat je wilt en hoe je het wilt gebruiken met kleuren, papieren en woorden. Je kan jezelf uitdrukken met behulp van creativiteit en stijl die je nooit wist dat je had gehad!En elke uitnodiging die u maakt is altijd een van de soort!

Niet alleen is het leuk om zelfgemaakte uitnodigingen te maken, maar het is ook kosteneffectief. Het merendeel van de tijd is het veel minder kostbaar om zelf te maken, in plaats van op maat gemaakte uitnodigingen te kopen of online te maken. Maak gebruik van de hulp van je familie en maak het een leuke avond van uitnodiging.

Je hebt geen stel fancy tools nodig om ook goede uitnodigingen te maken. Alles wat je echt nodig hebt is een goed schaar, een paar verschillende papieren, een papieren snijder, lijm, een beetje lint en een beetje creativiteit!

Om de perfecte uitnodiging voor uw evenement te maken, volg deze eenvoudige stappen en tips, en u bent op weg naar prachtige, zelfgemaakte uitnodigingen …

1. Bepaal het thema

Het identificeren of het feest is voor verjaardag, verjaardag, douche of huisverwarming, moet uiteraard de eerste stap zijn in het ontwerp van de uitnodiging, maar ook het plannen van het feest. Dit is veruit de makkelijkste stap in het creëren van een uitnodiging, maar een vitale. Niet alleen betekent het thema waarvoor het feest is, maar ook wat het algemene ontwerp van de uitnodiging zal zien. Je zou geen uitnodiging willen ontwerpen die eruit ziet alsof het voor een 1e verjaardagsfeest is als het eigenlijk is voor een bruidsdouche.

2. Besluit op een kleurenpalet

Het selecteren van een kleurenschema voor uw uitnodiging is de volgende stap in het ontwerpproces. Dit draagt ​​ook bij aan de stijl van uw uitnodiging. Kleur speelt een groot deel uit in de algehele uitstraling van uw uitnodiging, zodat het gewoon goed is, is erg belangrijk. Bij het kiezen van kleuren moet je eerst denken aan wie of waar het evenement voor is. Als het feest is voor een jonge vrouw die 30 wordt, dan ontwerpen de uitnodiging afhankelijk van haar persoonlijkheid. Denk na of ze leuk is, uitgaan en vol van geest, of als ze meer ontspannen en simpel is. Als ze meer plezier en uitgaand is, dan wil je kleuren kiezen die dat uitbeelden, zoals een helderroze en zwarte kleurenschema met misschien een zebraprintpapier. Maar als ze meer ontspannen en simpel is, dan zou het een goed idee zijn om een ​​lichtbloemenschema of zelfs een simpel zwart-wit schema te kiezen.

Hetzelfde geldt als je een feestje voor geen bepaald persoon plannen, zoals een Super Bowl feest of een zomersamenkomst. U moet kleuren bepalen afhankelijk van het thema. Voor een Super Bowl feest, zouden de kleuren van het speel team de duidelijke kleuren zijn. Voor een zomersamenkomst zou een leuk rood en wit schaakbordontwerp perfect passen bij een picknickthema.

3. Kies uw stijl

Een stijl voor een uitnodiging betekent in principe de algemene lay-out en het ontwerp van de uitnodiging. Beslis of je veel lagen of misschien een lint of zelfs een doorschijnend tekstblad gebruikt. Beslis ook of uw lay-out verticaal, horizontaal of een gevouwen kaartstijl zal zijn. U kunt een aantal mooie uitnodigingen ontwerpen met behulp van elke lay-out. Voor een verticaal ontwerp werkt veel lagen veel goed. Ook een lint aan de bovenkant of door het midden lijkt mooi. Voor een horizontaal ontwerp, probeer je tekstblad naar rechts te centreren en voeg een stripje afgedrukt papier aan de linkerkant toe. De offset-tekst en het afdrukblad maken elkaar uit elkaar en creëren een heel goede look. Een kaartstijluitnodiging ziet er geweldig uit voor elk feestje en er zijn veel designopties. Leg de voorkant van het met verschillende papieren en voeg een lint toe, of gebruik een paar stoten en maak een prachtige, doorgepoetste rand. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voordat u naar de winkel gaat om de papieren te kiezen die u gebruikt, gaat u zitten en schetst wat u denkt dat de uitnodiging eruit zou moeten lijken of wat u wilt zien. Zodra je in de winkel bent, is het makkelijker om papieren te kiezen als je weet hoe het algemene ontwerp eruit ziet. U kunt zelfs een paar verschillende schetsen maken en dan, als u de papieren plukt, kan u het ontwerp meer van een schets lijken dan een andere. Houd je opties open en kijk online en in tijdschriften en boeken voor inspiratie.

4. Kies uw papieren

Nu u de stijl en de indeling van uw uitnodiging heeft gekozen, is de volgende stap de papieren die u gebruikt om het te verzamelen, uit te vinken. Het plukken van de papieren die u gaat gebruiken gaat goed samen met het kiezen van uw kleurenpalet. Zodra u de kleuren heeft bepaald die u wilt gebruiken, moet u die kleuren op papier echt vinden. U kunt duizenden scrapbookingpapieren vinden in maten 8-1 / 2 “x 11” en 12 “x 12” bij elke handwerk of scrapbooking winkel of zelfs online. De prijzen zijn zeer redelijk vanaf ongeveer 0,29 dollar per vel en gaan naar $ 1,00 per vel afhankelijk van het type papier. En u kunt meestal 2-3 uitnodigingen krijgen uit één vel papier. Kijk voor de verkoop op scrapbooking papers. Op voorraad als je een en de volgende keer hebt gevonden, heb je al genoeg papier nodig!

Als u van plan bent gebruik te maken van een patroon of een afdrukblad met uw uitnodiging, kies dan dat eerst. U kunt de andere kleuren van cardstock kiezen voor uw uitnodiging van binnen dat patroon. Kies een paar verschillende gekleurde bladen omdat de lagen er goed uitzien. Probeer lichtere tinten en donkerdere tinten en bepaal welke het best uitkomt bij uw patroon en de stijl die u voor uw uitnodiging heeft gekozen. Vergeet niet het tekstblad, dat meestal een witte of crèmekaartje is, maar kan ook een lichte schaduw zijn van een kleur die leesbaar is bij afdrukken met zwarte inkt. U kunt ook een doorschijnend papier gebruiken op uw uitnodiging die goed werkt als een overlayvel of direct als het tekstblad.

5. Beslis of u versieringen wilt gebruiken

Zodra u uw papieren hebt gekozen, besluit of u versieringen wilt toevoegen aan uw uitnodiging. Verfraaiingen kunnen metalen messen, edelstenen, linten, stickers en meer zijn. Soms ziet er een uitnodiging goed uit zonder versieringen te gebruiken, maar je kunt misschien weer denken dat er maar iets mis is. Als u een lint wilt gebruiken, kies een kleur die coördineert met de rest van de kleuren of het patroon. Als u een doorschijnend vel gebruikt, overweeg dan het gebruik van een lint of een aantal metalen messen om het vast te leggen aan de rest van uw papieren.

6. Schrijf de tekst van uw uitnodiging

Bij het schrijven van de tekst of formulering voor uw uitnodiging is het handig om een ​​computerprogramma te gebruiken, dat is snel en makkelijk. Of u kunt altijd elke uitnodiging handmatig schrijven met kalligrafie, die een mooie aanraking toevoegt, maar is erg tijdrovend. Als u een computerprogramma wilt gebruiken, besluit dan of u in een landschap of een portretuitleg moet afdrukken. Landschap betekent horizontaal en portret betekent verticaal. U kunt ook een pagina instellen met behulp van verschillende marges en kolommen om gelijke tekstvakken te maken of u kunt het oogballetje en test afdrukken om te zien of het juist is.

Bij het bepalen van de formulering voor uw uitnodiging, denk of u het rechtstreeks op het punt wilt of wilt u ook een beetje leuk zeggen of citeer in. Vergeet niet om in te vullen wie of waarvoor het feest is, wanneer het feest is, de tijd, de locatie en een reactie op of RSVP-naam en telefoonnummer en / of email. Maak de tekst in het oog springend. Gebruik lettertypen die passen bij de uitstraling en stijl van uw uitnodiging. Soms ziet een grote ronde lettertype het beste uit met een uitnodiging van een kind met behulp van leuk patroonpapier, maar een elegant cursief lettertype accentueert de schoonheid van een tijdloze bruids doucheuitnodiging. Het ziet er ook goed uit als u twee verschillende lettertypes gebruikt. Zorg ervoor dat de lettertypen goed met elkaar samenwerken. Probeer het gebruik van een afdrukletter voor het hoofdlichaam van de tekst en een cursief lettertype voor de naam of gebeurtenis.

Nadat u de tekst hebt geschreven, moet u het afdrukken. Test afdrukken op goedkoop printerpapier in plaats van uw duurdere karton. Zodra u weet dat het juist is, druk alle tekstbladen tegelijkertijd af zodat ze compleet zijn.

7. Knip alle papieren naar maat

De volgende stap bij het maken van uw uitnodiging is om alle papieren af ​​te snijden naar de grootte die ze zullen worden gebruikt. De meeste uitnodigingen totale grootte is 5-1 / 2 “x 8”, wat is de grootte wanneer een 8-1 / 2 “x 11” vel karton in de helft is gesneden. Vergeet niet dat u twee uitnodigingen ontvangt van elk volledig vel papier. Afhankelijk van de stijl en de lay-out van uw uitnodiging, moet u tussen de lagen onthullingen of marges hebben. Proportion is essentieel om een ​​uitnodiging perfect te laten zien. Een goede onthullende maat is tussen 1/4 “en 3/8”. In sommige gevallen ziet er een 1/2 “onthulling best uit.

Maak een volledige uitnodiging voordat u alle papieren op maat slaat om er zeker van te zijn dat het er precies uitziet. U kunt hier of daar een maat aanpassen en het is veel makkelijker om op één vel te doen in plaats van meerdere vellen. Zodra u weet dat elke laag de juiste maat heeft, is het een goed idee om al uw papieren te snijden alvorens ze te monteren. Dit maakt het montageproces veel sneller.

8. Verzamel je uitnodigingen

Dit is de leuke stap in het creëren van een uitnodiging! Bij het monteren van uw uitnodigingen moet u een passend lijm gebruiken. Suggesties zijn een lijmstok, lijmrollen, of permanente montageplaten. De montage pleinen werken goed omdat ze voor een korte tijd opnieuw kunnen worden geplaatst en ze zijn verkrijgbaar in wit of helder. Het heldere is geweldig om te gebruiken wanneer u een doorschijnend papier moet aanbrengen, omdat het in principe onzichtbaar is.

uitnodiging verjaardag is high definition wallpaper and size this wallpaper is 900x900. You can make uitnodiging verjaardag For your Desktop Wallpaper, Tablet, Android or iPhone and another Smartphone device for free. To download and obtain the uitnodiging verjaardag images by click the download button below to get multiple high-resversions.

Tags :

DISCLAIMER: This image is provided only for personal use. If you found any images copyrighted to yours, please contact us and we will remove it. We don't intend to display any copyright protected images.

Leave a Reply

online uitnodiging maken

admin October 3, 2017 uitnodiging verjaardag

online uitnodiging maken – In het grote universum van internet bevinden zich gratis materialen. En als u op zoek bent naar sjablonen voor uitnodigingen, vindt u meestal heel wat interessante keuzes. Genereuze hobbyisten posten interessante printable party uitnodigingen op hun sites en u kunt de meeste gratis downloaden, terwijl anderen […]

voorbeeld uitnodiging verjaardag

admin May 24, 2017 uitnodiging verjaardag

voorbeeld uitnodiging verjaardag – U vindt het misschien makkelijk om een ​​verjaardagsuitnodiging te ontwerpen, maar als u eraan komt, vindt u dat de bewoordingen het moeilijkst zijn. Stompte voor woorden? Lees verder om enkele tips te vinden over hoe u uw verjaardaguitnodiging meer effectief en aantrekkelijk maakt. We willen allemaal […]

uitnodigingskaart

admin May 22, 2017 uitnodiging verjaardag

uitnodigingskaart – Uw trouwdag is een van de grootste dagen van uw leven, zodat u alles wilt volkomen perfect zijn. Als het gaat om het selecteren van een bruiloftuitnodiging, wilt u iets dat past bij uw thema en heeft de uitstraling en kwaliteit die u wilt. U heeft iets in […]

uitnodiging kinderverjaardag

uitnodiging kinderverjaardag – Men zou kunnen denken dat er niets meer onschuldig en vrijgezind is dan de daad van uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes. Niets zou verder kunnen zijn van de waarheid. Voor de planning van de verjaardagsfeesten van kinderen en het aanbieden van uitnodigingen is een mineraalveld met ethische struikelblokken en […]

uitnodiging sarah

admin May 21, 2017 uitnodiging verjaardag

uitnodiging sarah – Een verjaardag is een perfecte tijd voor familie en vrienden om samen te komen. De uitnodiging voor de gelegenheid moet zodanig zijn dat het een gunstige indruk geeft op de uitgenodigde personen. Verjaardagen kunnen onvergetelijk worden gemaakt door de juiste vorm van uitnodiging aan de mensen te sturen. […]

uitnodiging jubileum

admin May 20, 2017 uitnodiging verjaardag

uitnodiging jubileum – Bent u op zoek naar ideeën om u te helpen bij het vinden van de juiste woorden in uw huwelijksuitnodigingen? U kunt nu uw uitnodigingen aanpassen met wat u ook wilt zeggen. De meeste mensen vinden het gewoon makkelijker te gaan met de voorbeeldtekst die in hun […]