uitnodiging verjaardagsfeestje

Wednesday, May 10th, 2017 - uitnodiging verjaardag

uitnodiging verjaardagsfeestjeVerjaardagsuitnodigingen zijn de eerste hint van een feest. Ze kunnen u helpen bij het instellen van de toon, het thema opstellen en ervoor zorgen dat uw gasten uw opkomende gebeurtenis met opwinding en anticipatie anticiperen. Een saaie, hum-drum-uitnodiging kan echter een persoon veroorzaken om te zeggen: “Oh, (naam) heeft een feest. Misschien zal ik gaan als ik niets anders doet.” Laat uw uitnodigingen verzekeren dat uw gasten zullen scoren aan RSVP en komen met angstige verwachting van een geweldige tijd!

VERJAARDAG PARTIJ UITNODIGINGEN – GASTENLIJST

Voor de verjaardagsfeest van een kind, is de algemene vuistregel om hetzelfde aantal kinderen uit te nodigen als de leeftijd van het verjaardags kind. Bijvoorbeeld, als je kind 7 wordt, dan zou je 7 vrienden uitnodigen. Als u echter genoeg medewerkers hebt, kunt u het aantal gasten zeker uitbreiden. Een goede verhouding van helpers voor jonge gasten is 1 tot 4, een goede verhouding is 1 tot 5 en een maximumverhouding is 1 tot 6.

VERJAARDAGEN PARTIJ UITNODIGINGEN – PARTIJ BESCHRIJVINGEN

Hoewel we allemaal weten wat een uitnodiging moet doen, wordt het volgende als een zachte herinnering gegeven, omdat veel uitnodiging is verstuurd met info ontbreken, waardoor iedereen u belt of u de uitnodigingen moet doorsturen, die allemaal Kan gemakkelijk vermeden worden. Zorg ervoor dat u het feestthema, de naam van het verjaardags kind, de leeftijd van het kind, de datum en tijd van het feest, de locatie van het feest, alsmede de aanwijzingen indien nodig, de juiste RSVP-contactgegevens bevatten Naam en telefoonnummer of e-mailadres.

VERJAARDAG PARTIJ UITNODIGINGEN – SPECIALE PARTIJ BESCHRIJVINGEN

Als u een speciaal feestje aanbiedt, dat kost een kostuum, glam jurk, strandkleding, luau enz. Zorg ervoor dat iedereen duidelijk begrijpt hoe ze zich aankleden.

Als het een verrassingsfeest moet zijn, weet iedereen dat het goed is om hun jas te houden en de bonen niet te laten vallen voor de verjaardagspersoon.

Als het een sluimerfeest is, herinner je gasten om PJ’s en een klerenwisseling voor de volgende dag te brengen.

Als het een strandfeest is, moet u eraan herinnerd worden om badpakken, handdoeken, zonnebrandcrème, sweater voor avond te brengen, kleding te vervangen, enz.

VERJAARDAG PARTIJ IDEES – R.S.V.P.

Zorg ervoor dat u een telefoonnummer, e-mailadres en naam van de persoon in contact kunt opnemen, samen met de datum waarop u de RSVP-reactie wilt ontvangen.

uitnodiging verjaardagsfeestje | admin | 4.5