uitnodigingskaart

Monday, May 22nd, 2017 - uitnodiging verjaardag

uitnodigingskaartUw trouwdag is een van de grootste dagen van uw leven, zodat u alles wilt volkomen perfect zijn. Als het gaat om het selecteren van een bruiloftuitnodiging, wilt u iets dat past bij uw thema en heeft de uitstraling en kwaliteit die u wilt. U heeft iets in gedachten, zoals een kleurrijke vlinderuitnodiging die past bij uw trouwdecoraties. Heeft u echter overwogen welk type kaart u wilt voor uw uitnodiging? Hier zijn enkele voorbeelden van de verschillende soorten kaartjes die u waarschijnlijk wilt vinden voor bruiloftuitnodigingen.

De Uitnodiging Van De Hamerkaart

Hammer-kaart heeft een textuur die er doorheen loopt. Het lijkt erop dat het met een hamer is geraakt om het effect te geven dat het niet glad is. Dit komt meestal in een dikte van ongeveer 300gsm voor een goede kwaliteit gevoel en is een populaire keuze voor trouwkaarten.

Glanzende Kaart

Glossy Card is een goede keuze als u een uitnodiging heeft gedrukt met een aantal hoge resolutie gedetailleerde graphics. De beeldkwaliteit komt het beste uit op een glanzend oppervlak en geeft het gevoel van glanzende brochure als aanwezigheid. Met glanzend moet je ook een reflectie op de kaart zien als je het in het licht verplaatst, gelijkend aan een foto. Dit is een goede keuze om die scherpe beelden uit te geven en uw bruiloft uit te nodigen voor het glitterende glamoureuze gevoel.

Glans Glans

Luster is vergelijkbaar met de glanzende kaart met een glanzende uitstraling. Deze kaart is meer gericht op een pigmentinkt en geeft opmerkelijke afdrukkwaliteit met een dikte van 300gsm en heeft een echte fotobasekaart. Verbeterde layering technologieën geven de kaarten een levendig en traditioneel gevoel en afwerking. De UV absorbers en ozonbeschermers werden speciaal ontworpen voor het glansproduct. Het belangrijkste verschil tussen de glans en de glans is de manier waarop het met het licht in contact komt. De glans geeft een reflectie als een foto wanneer het in het licht wordt verplaatst, omdat de glans een magische schitterende glans produceert waardoor het een teken is van kwaliteit en elegantie.

Linnenkaart

De linnenkaart is een uitstekende keuze voor een meer traditioneel gevoel. Als u naar een vergrote weergave van het materiaal kijkt, heeft het lijnen om de kaart de structuur te geven. Het heeft een gevoel van kwaliteit en geeft de perfecte textuur voor de uitnodigingsontwerpen met de ouderwetse papierstijlachtergronden.

Gladde Matt

De gladde kaart is een voor de hand liggende keuze als u iets niet wilt hebben met een textuur of een glanzende look. Het is niet het beste voor het afdrukken van scherpe beelden of hoge resolutie, maar als je iets meer duidelijk en niet-flitsend wilt, dan zou dit een goede keuze zijn. De structuur van de kaart is glad en heeft een standaard dikte.

Gevulde Kaart – Goedkope Trouw Uitnodigingen

De viltkaart is een ander goed alternatief voor een geweven gevoel. Het is niet te verschillend van de linnenkaart of de hamerkaart. Als je je vinger langs het oppervlak rijdt, blijkt dat er kleine bumps in de textuur zijn om dat gevoel van kwaliteit te geven.

Pearlescent

De pearlescent kaart heeft een zeer dure look en feel met zijn glanzende oppervlak. Deze kaart ziet er zo uniek uit van de rest en heeft een glinsterende aardoppervlak. Uitgesneden uit een dikke karton heeft de parelmoer een hoogwaardig gevoel, kijk en stijl. Dit is de perfecte kaart om uw bruiloft invtes op te staan ​​en uw gasten een eersteklas indruk te geven.

uitnodigingskaart | admin | 4.5