uitnodigingskaarten

Saturday, May 13th, 2017 - uitnodiging maken

uitnodigingskaartenFormele bruiloften gaan allemaal om etiquette. Dit begint voor het huwelijk, met huwelijksuitnodigingen. Afhankelijk van waar u uw brievenbusuitnodigingen ontvangt, kunnen ze al of niet al correct samengesteld worden. Als ze in aparte stapels komen, niet paniek. Ondanks het feit dat bij het verzamelen van uitnodigingen een tijdrovend proces is, is het relatief eenvoudig te maken. Typische uitnodigingen op de uitnodiging van de uitnodiging zijn voorzien van bijbehorende kaarten en enveloppen, de uitnodigingen en die enveloppen, die op een bepaalde manier moeten worden samengesteld om een ​​huwelijksetiket te volgen. Efter samlingen skal invitationerne behandles på en bestemt måde.

Bijsluiterkaarten en Enveloppen

Er zijn een aantal kortholdere die uw huwelijksuitnodiging kunnen meebrengen. Deze kaartjes zijn ontworpen om het koppel en de gasten makkelijker te maken als de grote dag aankomt. Gemeenschappelijke bijgeleverde kaarten zijn: antwoordkaarten (voor snelle indicatie van trouwfeest), receptiekaarten, ceremoniekaarten en banketkaarten. Sommige andere items die u misschien wilt bijvoegen met de uitnodiging kan een kaart zijn met routebeschrijving naar de ceremonie en receptie, transportkaarten en toegangskaarten.

De meest geselecteerde behuizingskaart is een antwoordkaart. Dit is een kaart die de gast terugstuurt naar het koppel, met de selectie van “aanwezig zal zijn” of “niet aanwezig zullen zijn.” Deze zijn ontworpen om het gemakkelijk te maken voor de gasten om op de uitnodiging te antwoorden, waardoor het makkelijker kan worden om de uiteindelijke gastentelling voor de receptie en de maaltijd te bepalen.

De antwoordkaart moet in de kleine envelop worden geplaatst, en de envelop moet de naam en adres van de persoon of de mensen die de antwoorden daarop hebben, hebben. Dit kan handgeschreven zijn als het handschrift goed is of een kalligraaf kan worden gebruikt. Geschikte porto moet op de envelop worden aangebracht.

Uitnodigingen en Enveloppen

Uitnodigingen voor bruiloften hebben twee enveloppen: een buitenste envelop voor postdoeleinden, en een binnenste envelop om de schoonheid van de uitnodiging te beschermen. Dit is omdat in de tijden die de uitnodigingen worden gebruikt, worden de handbedragen, de buitenste envelop kan vies worden, zonder de werkelijke uitnodiging te ruïneren.

Wanneer u het adres op de buitenste envelop plaatst, moet u de naam van de gasten vermelden, en niet gebruik maken van een afkorting. Bijvoorbeeld, als u de verzending naar een postkantoor verzendt, worden de woorden “postkontorskasse” of “P.O. Box” uitgedrukt. Het retouradres dient op de achterklep van de envelop te staan ​​in plaats van de linkerbovenhoek.

De binnenomslag moet alleen de gastnamen bevatten, alleen met hun titel en achternaam. Ik de gevallen waarin gezinnen met kinderen onder de 18 jaar ook geïnteresseerd zijn, moet de voornaam van de kinderen ook op de interne envelop worden vermeld, op de lijn onder hun ouders.

De adressen en namen kunnen handgeschreven worden als de handschrift leuk is, of een calligrafer kan worden gebruikt.

Trouwetiketten kunnen voor veel van ons overweldigend zijn, maar wanneer u uw tijd neemt, moeten de bruiloftuitnodigingen geen stressvolle poging zijn.

uitnodigingskaarten | admin | 4.5