verjaardag uitnodiging

Thursday, May 18th, 2017 - uitnodiging verjaardag

verjaardag uitnodigingWe willen allemaal naar verjaardagsfeestjes, vooral als je jong bent. Het merendeel van de tijd, vooral als je weet dat er iemand is die verjaardag komt, zal je wachten, graag willen weten of je uitnodigt voor het feest evenals je dichtstbijzijnde vrienden. Verjaardag uitnodigingen komen in verschillende verscheidenheid en meestal als je de wegwijzers niet kent, vind je het waarschijnlijk aan de achterzijde van de uitnodiging. Sommige mensen gaan meestal met een thema op de verjaardag en de uitnodigingskaart zal dit waarschijnlijk uitbeelden. De kaart zal ook uw naam en thuisadres tonen en zal waarschijnlijk zeggen dat u hierbij wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeest van de persoon die u de kaart op een bepaalde datum en op een bepaalde locatie heeft gegeven. De tijd van het feest wordt ook beschreven, evenals wat voor een deel het is, bijvoorbeeld als het een poolfeest, kostuumfeest, een dag op een strand, etc.

Het telefoonnummer van de persoon of personen die de verjaardagsuitnodigingen gaf, zullen op de kaart staan ​​en u moet bellen en zeggen of u het voor het feest kan of niet kunt maken, zodat ze kunnen weten hoeveel mensen het zullen maken. Deze verjaardagsuitnodigingskaarten zijn meestal uitgebreid en duur of grappig en simpel. Ze kunnen kleurrijk en levendig zijn met verschillende cartoons op hen of gewoon dieren. U kunt ze passen bij het thema van het feest.

U kunt ze ook bestellen of hebben ze gemaakt door een specifiek bedrijf dat zich bezighoudt met verjaardagskaartuitnodigingen. U kunt ook uw eigen uitnodigingskaarten maken die oorspronkelijkheid tonen en ook kopen van verschillende supermarkten of winkels.

Bronnen van berichten

Als u wilt gaan verder dan de standaard waar, wat en wanneer in uitnodiging formulering, het toevoegen van een paar persoonlijke lijnen is gewoon het ding. U kunt uw eigen bericht samenstellen, een liedje gebruiken die u of de celebrant best beschrijft (als u hem niet bent), kies een paar regels uit een favoriet gedicht of gebruik citaten. U kunt internet zoeken als u geen ideeën hebt of oude uitnodigingen of kaarten kunt lezen. Boeken, tijdschriften en andere drukmaterialen zijn ook goede bronnen voor citaten en gedichten.

Onderwerpen van berichten

Welke vorm van bericht u ook wilt gebruiken, moeten ze altijd met de celebrant in gedachten worden gekozen. Ze zouden kunnen worden gekozen om over te brengen wat de celebrant over de speciale dag voelt of om de beste aspecten van zijn persoonlijkheid te vertegenwoordigen of om zijn diepere karakteristieken te geven die niet voor iedereen duidelijk zijn die hem kende. Berichten in uitnodigingen kunnen ook een manier zijn voor de celebrant om zijn dank uit te spreken aan de vrienden die uitgenodigd zijn of om te benadrukken hoe belangrijk het is voor hem die de genodigde bij hem aansluit op zijn speciale dag.

Richtsnoeren voor bericht etiquette

Eerste ding om te doen – maak het kort. Stel je niet in de verleiding om een ​​novella te schrijven of gebruik de uitnodigingen om jezelf te beschrijven of te promoten. Als u niet de celebrant bent, maar de taak heeft om de goederen op te lossen, zorg ervoor dat uw bericht alleen de goede aspecten van de celebrant brengt. Vermijd tactloze grappen. Als u wilt dat het bericht humoristisch is, moet u voorzichtig zijn. Maak nooit een grapje met betrekking tot de celebrant of zijn gasten. Maak ook de leeftijd van de celebrant niet het onderwerp van je humor, want humoristisch zal het laatste zijn wat je bericht zal zijn. Wees ook niet overdreven dramatisch, verjaardagen zijn bedoeld om gevierd te worden, niet te betreuren.

verjaardag uitnodiging | admin | 4.5