verjaardagskaart 50 jaar

Tuesday, May 16th, 2017 - uitnodiging maken

verjaardagskaart 50 jaarPlanning van het gooien van een fantastische verjaardagskaart 50 jaar? Dan kunt u de uitnodigingen eerst verzenden om het thema van het feest aan uw gasten te presenteren. En om u te helpen met de formuleringen, hebben we een paar voorbeelden samengesteld om te kijken naar …

Creatieve uitnodigingen kunnen een elegante manier zijn om het feest en feestdagen aan te kondigen. Voordat u de inrichting, thema, eten en drinken, benodigdheden en gastenlijst kunt plannen en afronden, moet u op de uitnodigingskaarten werken. Er kunnen tijden zijn wanneer onze gedachten een blanco trekken terwijl er sprake is van pakkende zinnen of woorden om in dergelijke kaarten te schrijven. Dus als u in zo’n dilemma zit, kunnen we u helpen om er uit te komen. U kunt de volgende voorbeeldformuleringen doorvoeren en één van hen in uw 50-jarig bestaan ​​uitnodigen voor uw gasten.
Belangrijke informatie om mee te nemen
Het is altijd makkelijk en minder stressvol om naar je favoriete winkel te gaan en uitnodigingskaarten op te halen. Echter, als u de tijd wilt nemen en persoonlijk uitgestuurde uitnodigingen naar familie en vrienden wilt versturen, dan zijn er bepaalde punten die u wilt opgeven. Of de formuleringen formeel of vriendelijk zijn (informeel / optimistisch), moet u deze belangrijke informatie doorgeven.

● De ‘wie’ – de naam van de celebrant
● De ‘wat’ – vieren zijn 50ste verjaardag
● De “wanneer” – datum en tijd dat het feest wordt uitgevoerd
● De ‘waar’ – de locatie van het feest
● Contactpersoon’s info voor RSVP / spijt

Ideeën voor Verjaardag Uitnodiging
In principe kunnen deze kaarten worden georganiseerd, afhankelijk van de leeftijd van de verjaardag, ‘guest of honor’. U kunt lege kaarten vinden die zegt “50ste verjaardag” op de omslag en heeft ruimte voor u om de formuleringen binnen te schrijven. Zorg ervoor dat u de naam van de persoon, hun leeftijd, de locatie van het feest neerlegt, een verhaal voor het feest opmaken, het thema behandelen en andere specifieke informatie die u wilt opnemen. Op deze manier weten de gasten wat te verwachten bij het feest. Om u te beginnen in de goede richting, zijn hier enkele voorbeeldwoorden die handig kunnen komen.

Hij bleef jaren wegvliegen
En voorheen (Naam) wist het
(Naam) was 5 decennia oud
En zeer goed aan te passen aan het.
Help ons vieren
(Naam) 50e verjaardag!
(Datum en tijd voor het feest)
(Locatie- en contactnummer)

Toot de hoorn! Bang de trommel!
Het is een feest! Kun je komen?
Vriendschappen, wijn en …
De (Naam) verbeteren met leeftijd!
Word lid van ons om te vieren
(Naam) 50e verjaardag!
(Datum en tijd voor het feest)
(Locatie- en contactnummer)

Doe mee met een Juke Box Party!
We schudden de klok rond
Voor (Naam) 50e verjaardag
Alsof het 1952 was!
Draag je bobby sokken en zadelschoenen.
(Datum en tijd voor het feest)
(Locatie- en contact telefoonnummer)

Penninguitnodigingen zijn geen makkelijke taak, en dat weten wij wel. Met alle voorbereidingen om een ​​feest te hosten en te regelen is het natuurlijk een keer een mentaal blok te hebben. Daarom heeft u ons vertrouwen en helpt u de uitnodigingen goed in de tijd te verzenden. Stuur de uitnodigingen uiterlijk 2-3 weken voor het feest, zodat uw gasten zich van tevoren kunnen voorbereiden. Onthoud de essentiële informatie die moet worden toegevoegd in de uitnodigingen en laten we het feest beginnen!

verjaardagskaart 50 jaar | admin | 4.5