verjaardagskaart maken

Wednesday, May 17th, 2017 - uitnodiging verjaardag

verjaardagskaart makenAls u een verjaardagsfeest voor een geliefde, of een volwassen of een kind, host, zijn er drie manieren waarop u mensen naar uw feest kunt uitnodigen. Je zou kunnen gaan voor de dagelijkse uitnodigingen die over de telefoon worden geleverd, kaarten krijgen die afkomstig zijn van een professionele instelling; Die vrij duur kan zijn, of uw eigen unieke en interessante kaarten maken met goedkoop materiaal en wat hulp van websites die afdrukbare uitnodigingen bieden voor diverse gelegenheden. Dus, als u er alles aan bent om uw creatieve spier te buigen, kunt u praten over hoe u uw eigen opvallende partijuitnodigingen kunt maken.

Om te beginnen, geef een gedachte aan de verjaardagsjongen of meisje en zijn / haar leeftijd; Het zou dwaas zijn om een ​​pop-upkaart voor iedereen over de 10 jaar te ontwerpen. Je moet ook zijn / haar likes en afkeuren en het thema van het feest overwegen omdat de uitnodiging op een van deze factoren kan worden gebaseerd.

Bijvoorbeeld, als het een kiddy feest is en het hoogtepunt van de avond een magische show zal zijn; Denk na over hoe u deze informatie creatief op uw kaart kan overbrengen. Ook als het strand het thema is van een volwassen partij, moet u beslissen hoe u het zand en de zee op uw kaarten kunt afbeelden.

Het volgende ding om te overwegen zou het aantal uitnodigingen zijn; Als u slechts een dozijn mensen of kinderen uitnodigt; Ga je schaar uit, kleurpennen en schittert samen met wat tijdschriften en handwerkpapier om je eigen uitnodigingen te maken. Echter, als het getal groter is dan twaalf, kan het moeilijk zijn om zoveel uitnodigingskaarten te maken en in dit geval zou het beter zijn om af te drukken printable card templates in een thema van uw keuze.

Handgemaakte kaarten:

U moet beslissen over de boodschap die u van plan bent op uw verjaardagskaart te plaatsen, zodat u de juiste afmeting kunt kiezen. De informatie moet bevatten wat, wanneer, waar waarom, hoe en waarom. Begin met een pakkende lijn die de stemming of het thema van het feest weerspiegelt; Verwijder extra woorden, zodat de ruimte kan worden gebruikt voor decoratie

Kies nu de benodigdheden die u nodig hebt; Er zijn een groot aantal papiersoorten en kleuren beschikbaar in de markt die kunnen worden gebruikt om geweldige kaarten te ontwerpen, na de grootte en het papier is gekozen, knip de uitnodigingskaarten uit en denk aan de versieringen. U kunt foto’s gebruiken om de kaarten te versieren of uw computer te gebruiken om sjablonen van een specifiek object te downloaden, die vervolgens op de kaarten kan worden gesneden en gelijmd. Beslis ook op glitter, kralen enz. Die een persoonlijkheid aan uw kaarten zullen toevoegen.

Kaarten gemaakt uit verjaardagsuitnodigingsjablonen

Als u een uitnodigingsjabloon online gebruikt, kunt u verschillende dummy-uitnodigingen uitprinten in verschillende thema’s, zoals opgevouwen of enkele pagina-uitnodigingen met het opnemen van extra foto’s of clip art die u in de sjabloon wilt invoegen. Je zou moeten krijgen wat je zoekt in een paar pogingen; Met het ontwerp klaar, kunt u de woorden toevoegen aan de uitnodigingen.

====

verjaardagskaart maken | admin | 4.5