zakelijke uitnodiging

Thursday, May 25th, 2017 - uitnodiging maken

zakelijke uitnodigingAls je denkt aan het openen van een huwelijksuitnodigingsbedrijf, laat me gewoon zeggen, “Doe het!” Het is heel makkelijk te doen en afhankelijk van de manier waarop u besluit om met uw bedrijf te gaan, kunnen de opstartkosten zo weinig zijn als een paar honderd dollar.

Er zijn drie soorten bruiloftuitnodigingsbedrijven. Het eerste type, waar u als representant van de fabrikant werkt, is waarschijnlijk de goedkoopste in termen van opstartkosten, en waarschijnlijk ook de makkelijkste manier om in het bedrijf te komen, vooral als u nog nooit eerder uw eigen bedrijf hebt gehad.

In dit bedrijfsmodel verkoopt u gewoon de fabrikant’s klaargemaakte kaarten, u fungeert als vertegenwoordiger in uw omgeving. Ze bieden u monsters en bestelformulieren, en er is meestal een soort training of ondersteuningssysteem aanwezig om u te helpen wanneer u vragen heeft. Hoewel er een kleine investering nodig is om voorbeeldboeken van de fabrikanten te krijgen, hoeft u geen voorraad of leveringen met deze methode te beleggen.

Als u nooit eerder bruiloftuitnodigingen hebt verkocht, is dit een goede manier om te beginnen. Al het werk is voor u klaar. De uitnodigingen zijn al gedrukt en verpakt, de bestelformulieren zijn al aangemaakt en de prijs is al door de fabrikant ingesteld. Het enige wat u hoeft te doen is de uitnodigingen te verkopen en u ontvangt een provisie voor elke verkoop van de fabrikant. Op deze manier kunt u zich concentreren op het leren van een bedrijf, en de ins en outs van het verkopen van bruiloftuitnodigingen, zonder te investeren in eigen geld.

Een andere optie die u heeft, is om Bespoke te verkopen. Dit zijn uitnodigingen die u uit kaartvoorraad, mooie papieren en versieringen zoals linten en parels en bloemen creëert. Dit type uitnodigingsbedrijf vereist de grootste investering van tijd en geld, meestal $ 1000 tot $ 3000, maar heeft ook de grootste winst omdat u uw eigen prijzen kunt instellen. En als je het artistieke type bent, kun je creaties een heel mooi cent geven. Dit bedrijfsmodel vereist echter dat u meer dan een basiskennis van het bedrijfsleven hebt, omdat u zelf de uitnodigingen moet maken, u moet weten hoe u uw kosten kunt beheersen en hoeveel bedrag u moet opnemen om Maak uw bedrijf winstgevend.

Het derde type bruiloftuitnodigingsbedrijf, dat volgens mij de beste methode is, is het gecombineerde bedrijf. In dit geval verkoopt u verkopen voorgemaakte blanco uitnodigingen en briefpapier, die u van een leverancier krijgt, en u eindigt het op uw thuiscomputer. Met deze methode werkt u niet voor een fabrikant, u koopt de lege uitnodigingen van een leverancier. De kaarten zijn al op de buitenkant versierd, alles wat u hoeft te doen is printinzetten voor de uitnodigingen en andere geassorteerde kaarten, en zet dan de inzetstukken binnen de uitnodigingen.

Het openen van een huwelijksuitnodigingsbedrijf dat zich concentreert op het verkopen van de gecombineerde uitnodigingen, is echt de beste manier om te gaan, omdat u heel weinig initiële investering hebt, alleen de paar lege kaarten die u wilt beginnen te dragen en u kunt uw eigen prijzen vaststellen. Hoewel niet zo winstgevend als het verkopen van Bespoke, is deze methode meer winstgevend dan als u een agent van een fabrikant was.

zakelijke uitnodiging | admin | 4.5