zelf kaartjes maken

Saturday, May 13th, 2017 - uitnodiging maken

zelf kaartjes makenWauw! Uw bruiloft is snel aan het naderen. Zoveel dingen om te plannen. U wilt uw trouwuitnodigingen maken.

Dat is een goed idee. Dus welke printer moet je gebruiken. Ik adviseer een Epson printer.

Waarom gebruik een Epson-printer voor uw uitnodigingen:

Het gebruikt een inktbestendig inkt. Dit betekent dat ze beter zullen kijken. Je krijgt een goede kleur. De inkt is waterdicht. Dat is een uitstekende reden. Als u besluit om aangepaste envelopadressering aan te passen, zal u van deze functie houden. Als je uitnodiging in de regen wordt gevangen, ziet het er niet uit. Als u ooit hebt gezien dat een inktstraal papier nat wordt, weet u dat ze er slecht uitzien. Vermijd dit ten allen tijde. Je moet de Espon inkt aanschaffen. U kunt de inktvullingen niet gebruiken!
U kunt op bijna elke grootte afdrukken. Een RSVP-kaart kan gemakkelijk worden afgedrukt. Deze printer gaat van 3 1/2 x 5 inch tot 8 1/2 x 11 inch. Dit geeft u de mogelijkheid om bijna alle maatkaarten en bijpassende enveloppen af ​​te drukken.
Alle inkten zijn apart. Als u uit cyaan loopt, hoeft u alleen de cyaan inkt te vervangen. Dat betekent geld besparen.
De printer zelf is zeer redelijk geprijsd. Ik kocht mijn NX410 voor negenennegentig dollar. De verkoop als dit gebeurt altijd. Wat een geweldige investering.

Maak uw trouwuitnodigingen gemakkelijk. Door de juiste uitrusting te hebben, kunt u geld besparen en nog steeds zeer professionele uitnodigingen hebben. Ik heb al jaren Epson printers gebruikt. Ik gebruikte Cannon door de afzonderlijke inkten. Maar dit betekend dat ik haarspray moest gebruiken om de inkt waterdicht te maken.

Later ontdekte ik dat je de printers kon krijgen die in waterdichte inkt zouden drukken. Wat een hulp dat was.

Ja, ik geloof dat de beste printer voor trouwuitnodigingen een Epson printer is. Niet alleen vanwege de inkt, maar de prijs is zo gemakkelijk te rechtvaardigen.

Ik heb 50-jarig bestaan ​​uitnodigingen die bijna 10 jaar oud zijn en er goed uitzien. Omdat ik meer dan 15 jaar uitnodigingen heb gemaakt, heb ik ervaring die mij een goede aanbeveling voor deze printer kan geven.

Zodra u uw huwelijksuitnodigingen heeft gemaakt, kunt u andere benodigdheden voor uw bruiloft drukken. Denk na over het afdrukken van uw huwelijksprogramma’s, gunsten, labels voor bubbelflessen, en nog veel meer. U kunt zelfs uw plaatskaarten één opdrukken. Dat betekent dat u bij uw lokale drukkerij wat gratis schrootkaarten kunt krijgen. Het sparen van geld en het hebben van mooie kaarten is gewoon het begin.

zelf kaartjes maken | admin | 4.5