zelf uitnodigingen maken en printen

Saturday, May 20th, 2017 - uitnodiging maken

zelf uitnodigingen maken en printenVoor veel koppels is het ontwerpen en creëren van hun eigen bruiloftuitnodigingen een zeer verleidelijk concept. Samenwerken om een ​​uitnodiging te creëren die 100% uniek is, helpt het echtpaar meer als een team te voelen en het idee om een ​​mooie uitnodiging te creëren die anderen als herinnering aan de bruiloft kan houden is een aanraking.

Met al de planning die nodig is voor een bruiloft, kan het opnemen van de extra taak van het ontwerpen en creëren van uw eigen bruiloftuitnodigingen lijken op een vreugdevolle vreugde, maar veel koppels vinden het een aangename afleiding, en een Geld spaarder ook. Met zoveel regels en tradities voor de bruiloft, en zo veel mensen trekken in veel verschillende richtingen, kan de creatieve uitstraling van het ontwerpen en samenstellen van uitnodigingen therapeutisch zijn.

Doe het zelf, uitnodigingen hoeven niet moeilijk of tijdrovend te zijn. Moderne thuiscomputers, en voorgemonteerde doe-het-zelf-uitnodigings kits maken het proces eenvoudig. Met wat geduld kunnen zelfs degenen die zichzelf niet artistiek beschouwen, unieke en mooie trouwuitnodigingen creëren.

Welke soorten uitnodigingen kun je zelf maken?

O fotouitnodigingen Er zijn veel manieren om een ​​foto van jou en je verloofde aan een trouwuitnodiging toe te voegen. Enkele doe-het-zelf kits zijn zodanig ontworpen dat u een overlay van velde kunt creëren op een foto die op het uitnodigingsblad wordt afgedrukt. Om een ​​afwerking te maken, voeg een boog toe in een gratis kleur. Een foto bruiloft uitnodiging zal uitstaan ​​op uw gasten van de meeste andere bruiloft uitnodigingen die zij ontvangen, en zal echt een persoonlijke touch toevoegen.

O Traditionele uitnodigingen. Als u geïnteresseerd bent in traditionele uitnodigingen, zijn er veel beschikbaar in doe-het-zelf kits. Deze uitnodigings kits omvatten de uitnodigingskaart voorraad, antwoordkaart voorraad en enveloppen voor beide. U bepaalt de formulering voor de uitnodiging en print de uitnodigingen zelf. De meeste uitnodigings kits zijn compatibel met zowel inktstraal als laserprinters.

Voordelen van doe-het-zelf-uitnodigingen

Er zijn verschillende redenen waarom het echtpaar hun eigen uitnodigingen wil ontwerpen en samenstellen. Terwijl geld een oorweging is, is het niet de enige. Voor veel koppels is het ontwerpen en creëren van hun huwelijksuitnodigingen een leuke en romantische manier om de bruiloft viering te genieten. In plaats van het gebruikelijke proces om uitnodigingen te kiezen bij de trouwwinkel of online, kunt u en uw toekomstige echtgenoot het algemene ontwerp kiezen, en daarna samenwerken, thuis. Hiermee kunt u experimenteren met verschillende lettertypes, stijlen en formulerings keuzes zonder de druk om een ​​snelle beslissing te nemen.

Zodra u uw keuzes hebt afgerond, print u de uitnodigingen en assembleert u deze. Dit kan ook een leuke activiteit voor het bruiloftspaar zijn, of de bruid mag ervoor kiezen haar bruidsmeisjes uit te nodigen voor hulp. De benodigde hoeveelheid montage hangt af van de kaarten die u kiest. Sommigen zullen niets anders dan afdrukken en enveloppen vullen en adresseren, wat dezelfde hoeveelheid werk is als bij traditionele uitnodigingen. Anderen kunnen u nodig hebben om een ​​vel vel te passen over de top van de uitnodigingen en te bevestigen met lint. Ongeacht het type uitnodiging dat u kiest, wordt de kit geleverd met alle benodigde materialen voor een ingevulde uitnodiging.

Uw eigen persoonlijke aanraking toevoegen

Zelfs als u een doe-het-zelf-kit voor uw uitnodigingen koopt, kunt u nog verder personaliseren door uw eigen aanraking en gevoel voor stijl toe te voegen. Zodra u uw uitnodigingen hebt afgedrukt, kunt u postzegels, linten of andere ornamenten toevoegen aan uw huwelijksuitnodigingen. Dit is een geweldige manier om uw uitnodiging 100% uniek te maken, terwijl u een charmante, zelfgemaakte en persoonlijke aanraking toevoegt.

Zodra u alle enveloppen heeft aangepakt, kunt u ook een aantal decoratieve details aan de enveloppen toevoegen. U kunt een monogram stempel of een motief, of een meer traditionele envelopafdichting toevoegen. U kunt ook een aantal bruiloftsinktzegels aan de buitenkant van de envelop toevoegen voor een grillige uitstraling.

U kunt zo veel of zo weinig tijd besteden aan uw doe-het-zelf-uitnodigingen. Natuurlijk, als uw evenement kleiner is, is het ontwerpen van uw eigen bruiloftuitnodigingen een veel meer beheersbare taak, maar ook voor grotere evenementen. Sommige koppels kiezen ervoor om elke uitnodiging uniek te maken, met gepersonaliseerde postzegels en decoraties voor elke uitnodiging, terwijl anderen alle uitnodigingen maken en niets extra toevoegen voordat ze in de mail worden geplaatst. Of uw doel eenvoudig is om wat geld te besparen of uw innerlijke artiest uit te drukken, het creëren van uw eigen doe-het-zelf-uitnodigingen kan een zeer lonende ervaring zijn.

zelf uitnodigingen maken en printen | admin | 4.5