zelf uitnodigingen maken

Thursday, May 18th, 2017 - uitnodiging maken

zelf uitnodigingen makenAls u aan bruiloft denkt, begint u een afbeelding van een blozenbruid met een lange witte jurk omringd door kaarsen, bloemen en natuurlijk een bruisende bruidegom. Terwijl de foto van een perfecte bruiloft voor iedereen een vreugde geeft, is de realiteit van bruiloften een dollar en cent zinken helemaal. Bruiloften kosten geld en zijn een van de grootste en meest bruisende bedrijven in de Verenigde Staten. U kunt een klein of groot fortuin op uw bruiloft uitgeven van bloemen selecteren om de perfecte jurk te kopen.

Het beveiligen van videografen en fotografen, cateraars, muzikanten en een verscheidenheid aan andere leveranciers om diensten op uw speciale dag uit te voeren, kan u de kosten van een aanbetaling op een huis terugleggen. Bespaar jezelf en je nieuwe bruidegom een ​​beetje geld en ontwerp je eigen bruiloftuitnodigingen. Met behulp van online catalogi of een bezoek aan een ambachtelijke winkel kunt u de kosten van het huren van een professionele printer opslaan en nog steeds een mooie, gedenkwaardige bruiloftuitnodiging maken om naar uw gasten te sturen.

Het plannen van een bruiloft is een oefening in het uitgeven van geld. Elke verkoper krijgt een cheque om een ​​product of dienst te leveren. Ten eerste kiezen de bruid en bruidegom een ​​locatie om hun huwelijksreceptie te houden. Zij moeten een plaats vestigen om de huwelijksceremonie te houden die vaak een donatie inhoudt als het een kerk of tempel is en een vergoeding als het in een hotel of openbare locatie is. Nadat u een fotograaf en een videograaf hebt geselecteerd, wordt elke leverancier een percentage van de totale kosten van de dienst aangeboden om hun aanwezigheid op uw huwelijksdatum te waarborgen.

Vervolgens moeten de bruid en bruidegom en andere leden van het huwelijksfeest en de familieleden kiezen voor jurken en tuxedos om op de speciale dag te dragen. Een andere dure aankoop houdt in het selecteren van bloemen om de trouwlocatie en de receptiehal te versieren, evenals voor de bruid, bruidsmeisjes en bloemmeisjes.

Aangezien de bruiloftplanning zo duur is, kan u werken om het budget te vergemakkelijken door zelf dingen te doen. In plaats van een bruiloftcoördinator te huren, doe de planning en organiseer jezelf. Als u niet de tijd of het vermogen hebt om het huwelijksplanningsproces te beheren, verwenkt u een favoriete familielid als een tante of nicht of verwelkomt een goede vriend die niet deel uitmaakt van het huwelijksfeest om te helpen bij selecties en om Doe items. Ontwerp je eigen trouwuitnodigingen en druk ze op je thuiscomputer om kosten te besparen bij de dure, professionele printers.

Plan om ze zelf aan te pakken en bespaar de extra kosten van het inhuren van een calligrapher om uw enveloppen aan te pakken. In plaats van extra geld te besteden bij het kopen van bruiloftsvoordelen en gedrukte servetten en matchboeken, maak een donatie aan uw favoriete liefdadigheid of een organisatie die uw waarden en interesses weerspiegelt en de donatiegegevens delen met uw gasten. Als u op zoek bent naar kostenbesparingen, kunt u zelfs een familievriend of getalenteerde met betrekking tot videoband uw huwelijken en ontvangst aanwerven of foto’s maken om een ​​enorme hoeveelheid bruiloftskosten te besparen.

Het hebben van een klassieke, gedenkwaardige bruiloft hoeft het budget niet te breken. Er zijn enkele trouwkosten die je gewoon niet kunt vermijden. Aangezien de meeste bruiden een trouwjurk moeten kopen en een plaats voor hun bruiloft en receptie betalen, worden sommige kosten opgelost. Zelfs als het mogelijk is, kunt u trouwprojecten zelf sparen geld. Als u rekening houdt met hoe u de begroting scheert, denk of u uw gasten weet dat u het werk gedaan heeft of uitbesteed aan een professional.

zelf uitnodigingen maken | admin | 4.5